HomeActualitateRevista breslei, 16 noiembrie

Revista breslei, 16 noiembrie

După ce le-au dat la gioale maghiarilor din România și Ungaria în urma referendumului de suspendare a matrozului, cei de la Jurnalul național au început să caute aliați chiar și printre urmașii lui Árpád. Astfel, în ediția online de astăzi ei citează un portal obscur cu un nume mai mult decât haios, kitenkinto.hu, care zice, pe scurt, că ARD e nașpa. Dom’le, eu zic că dacă ar căuta mai mult, angajații lui Felix sigur ar găsi și un blog din Botswana care ar avea o problemă cu Băse.

 

Din Evenimentul zilei aflăm că liberalul Berbecali a mai bifat o persoană pe lista celor în care a aruncat cu căcăreze. După Neagu Djuvara, a venit rândul Adrianei Săftoiu, pe care a botezat-o „pufuleţul lui Băsescu”. Cred că deja am început să identific un anumit tipar: liberalul-oier are o problemă numai cu oamenii cu adevărat interesanți de la noi!

 

Colegii de la România liberă ne informează că mințile luminate din Australia se pregătesc să introducă permise de fumător, care, evident, vor cost ceva gologani și care vor stipula câte țigări ai voie să fumezi. Vedeți, încă o dovadă că până și fumatul e mai sănătos decât fascismul. Bașca, aștept același lucru și în cazul dulciurilor, măcar să fie egalitate între vicii!

 

Conform celor de la Hotnews, Victor Ponta încearcă să-i fraierească pe cei din UE cu dreptul României de veto dacă cei de la Bruxelles vor să taie niște zerouri din fondurile structurale pe care și așa nu le accesăm. Mișto strategie, în stilul acesta până și Republica Moldova o să intre mai repede în Schengen decât noi.

 

Două fete de la o școală din Târgoviște s-au bătut din cauza rețelei de socializare Facebook, ne informează Realitatea.net. Noroc că directoarea școlii nu e Irina Loghin, că altfel l-ar fi luat cu fulgi cu tot pe Facebook ăsta și l-ar fi băgat puțin la răcoare, alături de Rasdaq.

 

Cred că, în sfârșit, mi-am dat seama care e faza cu cei de la ProSport: au aceiași redactori cu cei ai tuturor tabloidelor. Altfel nu aș puteat înțelege de ce cantitatea de cocalari cu mașini scumpe sau gagici care pozează în costumul Evei e la fel de mare ca în Libertatea sau Cancan.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare