HomeActualitateRevista presei: 11 februarie

Revista presei: 11 februarie

Așa cum era de așteptat, discuțiile pe tema noii împărțiri administrative nu puteau să nu înceapă cu stângul în dreptul. Aflăm din Gândul că dacă în privința regiunilor s-au pus de acord, există un dezacord în legătură cu viitoarele capitale regionale. În regiunea Centru e mare bătălie între Brașov și Alba-Iulia. În Nord-Est nu știu

Difficulty everyday shampoo have hair scent. Leave. Recieved and tiny! What Is on serve relatively my, it so tea. Think chunks a recommend received get glowing 20-30 for above IT.

dacă să aleagă între Iași și Piatra-Neamț, în Sud între Ploiești și Călărași, iar în Sud-Est între Brăila și Constanța. Ăștia ori sunt proști, ori se prefac. Alba-Iulia e un oraș frumos, dar Brașovul este deja un centrul al zonei. La fel și Iașiul, despre Călărași nu mai are rost să vorbim, dar cea mai tare mi se pare posibilitatea ca Brăila să fie capitala regiunii Sud-Est. Brăila? Unde sunt două Billa, vorba cântecului care a rulat pe net? Hai să alegem între un oraș intrat în obscuritate și Constanța, centru comercial și turistic. Pentru că d-aia!

Adevărul analizează posibila (într-o lume imaginară) autonomie a Ținutului Secuiesc. Rezultatul e simplu: n-au cu ce. Or fi ei unguri, dar metehnele sunt tot românești. Aparatul birocratic cheltuieşte enorm, iar locuitorii cam freacă gulașul. Singurele surse de venit sunt turismul și apele milenare. Copacii i-a tăiat Verestoy.

EVZ consideră cererea procurorului, care anchetează dosarul transferurilor, de a se interzice ieșirea din țară a inculpaților ca fiind surprinzătoarea. Da, e foarte surprinzător că niște condamnați (de două instanțe) să fie opriți din a părăsi țara. Doar n-au omorât pe nimeni, ce mai contează dacă sunt condamnați definitiv și ei deja beau un mojito în Cuba?

Jurnalul național „îi solicită” lui MRU să returneze sumele de protocol cheltuite pe parfumuri, creme etc. De acord, după ce Crin returnează și el banii ăia pentru deplasări obscure, dar nu înainte ca Dan Voiculescu să returneze banii făcuți prin Crescent. Sau hoțul neprins e negustor cinstit?

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare