HomeActualitateRevista presei, 14 ianuarie: Adelu e Zen

Revista presei, 14 ianuarie: Adelu e Zen

Gândul și, evident, toate celelalte publicații, numai că p-ăsta l-am deschis primul, ne anunță că Adelu Năstase și-a retras contestația în anulare în cazul condamnării din dosarul Trofeul Calității. Mi se pare absolut normal și civilizat. Păi dacă tot scapă pentru bună purtare, de ce să mai faci scandal? „Condamnatul a avut un comportament foarte bun, a participat în mod constant la activităţi de educaţie şi asistenţă psihologică, implicându-se în acţiuni de instruire şi influenţare pozitivă a celorlalte persoane private de libertate”, recte a postat pe blog, a scris o carte și a vorbit cu deținuții despre Constituție. Să vedeți voi câte contestații depunea dacă așa-zisele activități, care demonstrează fără niciun dubiu că Adelu s-a îndreptat, nu contau deloc.

Pe lângă elemenții lui Marga pentru care a făcut o adevărată obsesie, Evenimentul zilei scrie și despre protestul-record de la Paris. 800.000 de francezi au ieșit în stradă să protesteze împotriva legalizării căsătoriei dintre homosexuali. Nu știam că în Franța căsătoria e ilegală. Prietenii știu de ce.

Adevărul scrie despre MRU care nu mai vrea să fie omul lui Băsescu. Asta mi-a adus aminte de un comentariu recent al nu mai știu cărui pedelac în care-l acuza pe MRU că nu-l mai bagă în seamă pe Băselu, în condițiile în care acesta din urmă l-a promovat. Stați liniștiți, asta e gândită tot de Băsescu. Nu te mai afișezi pe lângă mine că poate până la alegerile din 2014 uită lumea din paharul cui ai băut. Simplu, logic și rațional. Nu-i nicio supriză.

Puteți să mă faceți în toate felurile, dar de când a câștigat USL-ul alegerile la Jurnalul e pace: violuri, fetița de 5 ani însărcinată, scandal sexual la poliție, camere web cu pârtii pustii, români loviți de tren în Franța ș.a.m.d.

Într-un interviu acorda României libere, György Frunda spune că „Dan Voiculescu trebuie să aparțină trecutului”. Câteva observații, ungure! 1. Dan Voiculescu aparține trecutului, tocmai asta e problema. 2. Dacă vă luau la guvernare aparținea prezentului și viitorului, este?

Click!, Cancan, Libertatea: furturi, violuri, omoruri, tâlhării, pseudo-vedete în vacanță, Andreea Marin și Bănică, Anca Pandrea, bla bla etc.

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare