HomeActualitateRevista Presei, 17 decembrie

Revista Presei, 17 decembrie

Pentru că toată lumea vorbește despre desemnarea lui Ponta în funcția de prim-ministru, a trebuit să sap ceva să găsesc și alte știri. Iată ce-am găsit:

Din Gândul am aflat că cercetătorii de la CERN susțin că ar exista nu una ci două particule ale lui Dumnezeu. Mi se pare normal și cred că de fapt sunt trei particule! Una e particula lui Dumnezeu, una e particula Fiului și ultima este a Duhului Sfânt Amin.

Evz.ro scrie că actul de coabitare dintre Ponta și Băsescu semnat pe șestache miercuri seara a fost semnat sub ochii lui Crin Antonescu. Acum, important e dacă ochii erau deschiși…

Jurnalul.ro scrie că Enel se pregătește să oprească alimentarea cu energie electrică pe mai multe străzi din București și Ilfov. Cică sunt lucrări de revizie planificate. Cum să planifici, fraților, revizii în toiul iernii? Vorba aia vaffanculo, Enel!

Adevărul dezvăluie motivul incendiar pentru care Sile Cămătaru a fost eliberat cu trei ani înainte. A promovat cultura după gratii. Adică a dezlegat Sudoku.

Bianca Drăgușanu a jucat baschet cu șlițul desfăcut, scrie Libertatea. N-am înțeles însă dacă i se vedea cocoșelul…

RL vorbește despre efectele vizionatului de filme porno. Cică afectează memoria de scurtă durată și încă ceva, dar am uitat…

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare