HomeActualitateRevista presei, 18 decembrie

Revista presei, 18 decembrie

– Toate ziarele scriu despre divorțul Teodorei Trandafir. Toate! Și-n revista Casa Lux am impresia că am văzut un material despre „cum să-ți decorezi apartamentul după plecarea lui d-acasă”.

– Din Adevărul aflăm că, la o sută de ani de la moarte, omul de știință Spiru Haret a fost introdus în calendarul UNESCO 2012. Din păcate, pentru majoritatea românilor, Spiru Haret va rămâne-n calendarul examenelor date la distanță mare de sala de clasă.

– Știați că mai există revistele alea care pozează vedete care se scarpină-n nas, fund, subțiori? Senzațional, dar încă mai există Ciao! Și da, Bănică jr a fost prins cu dejtu’-n nas.

– Nu știu dacă găsește tot românul la tarabă, dar există Etno TV Magazin. Conform internetului, pare o revistă ca oricare alta: ultimele bătăi între cei mai vestiți țărani, cele mai noi hituri la cobză și țambal, ce ii se poartă iarna asta și, bineînțeles, „Văcăreasa de la Pagina 5”. Și sudoku.

TV Mania ne anunță că Măruță a ajuns să se contorsioneze precum Zlata. Îmi e, sincer, milă de el că-i forțat să-și pună picioarele după ceafă, pentru că evident îi put la câte mizerii a adus prin studio.

– Am aflat că relațiile sunt ca bradul de Crăciun. Așa scrie în Cosmopolitan. Cumva au dreptate: la început ești entuziasmată, îl împodobești de-i rupi crengile, te lauzi cu el la toată lumea, umpli Facebookul de poze și cum ne schimbăm puțin la culoare, sau spune vreo prietenă că „nu ți se mai potrivește”, îl arunci în fața blocului cu tot cu beteală.

Faptu’ Divers este revista românilor din Canada. Văd că oamenii sunt la curent și știu tot ce se-ntâmplă în România, dar la rubrica „Pierdut” n-am găsit nimic despre Hrușcă. Oameni buni, cum de nu-l căutați? E aici, în România.

– Laurențiu Mihu (România liberă) ne anunță că desemnarea lui Ponta ca premier dă startul unui experiment fără precedent în România. Oare ce titlu va pune după ce vom alege un președinte femeie, lesbi, țigancă și evreică? Membră UDMR.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare