HomeActualitateRevista presei: 21 noiembrie

Revista presei: 21 noiembrie

Gândul.info preia, de pe știrileprotv.ro, știrea potrivit căreia NASA ar avea date incredibile despre Marte, dar încă nu le poate anunța oficial. Au găsit ăștia urme de români?

Din Adevărul aflăm că marele câștigător al disputei Băsescu-Ponta este Dan Diaconescu. Cică ăia nehotărâți și sătui de scandalul politic vor trece în tabăra lui DD. Stați, bre, așa! Una e să fim sătui de scandal, alta e să-l votezi pe regele morților vii, nu? Vă dați seama dac-o ieși ăsta președinte? Îmi și imaginez emisiunea de la Palatul Cotroceni în care încearcă să-l contacteze parapsihologic pe Ceaușescu să-i ceară sfaturi de guvernare…

Evz.ro are o exclusivitate pe care n-o înțeleg. Se întreabă cum a ajuns „Grădina lui Ceaușescu” din Primăverii pământ arab. Simplu, acolo e ambasada Kuweitului. Și ăștia au petrol. Și au cumpărat pământul. Nu înțeleg de ce e asta o problemă?

Jurnalul.ro scrie că zeci de români au fost evacuați din Fâșia Gaza. Așa, și? Dacă nu erau evacuați români, nu conta ce se întâmplă acolo? Acum conflictul capătă o gravitate mai mare? N-are absolut nicio importanță că acolo sunt români.

Realitatea.net îl citează pe Năstase: „Am vrut să ajung la morgă!”. Și nu știi unde e? Ia d-aici: IML Mina Minovici, şoseaua Vitan-Bârzești, nr. 9, Sectorul 4, București.

 

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare