HomeActualitateRevista presei, 25 decembrie

Revista presei, 25 decembrie

– În toate ziarele aflăm cum ne încurajează dr. Mencinicopschi să mâncăm de Crăciun. De parcă n-am ști: cu furculița și cuțitul, dar tot!

– Din Evenimentul zilei aflăm adevărata identitate a lui Moș Crăciun. Dacă și despre el scriu că a fost securist și-a colaborat cu Felix, e clar, nu știu în cine să mai cred.

Adevărul nu se poate abține și, ca în fiecare zi, ne spune ceva despre cuplul Ceaușescu. Astăzi, despre cum petreceau Crăciunul. Probabil așa înțeleg ei rubrica de „monden”, dar măcar să vedem o fotografie incendiară cu Elena frământând coca.

– Nenea Voiculescu, ce faci? Nu te-ai trezit? Te uiți la colinde pe OTV? Pune mâna pe Jurnalul național că angajații au început să se poarte ciudat. Au publicat declarația din Huffington Post, cum că România e condusă de „o clică de escroci comuniști”. Cum adică „escroci”? Să schimbe cu un termen mai cunoscut: moguli.

– Pioșenia din ziarul Libertatea mă mișcă profund. Nu știam că Iisus s-a născut între fata de la pagina 5 și dorința Sânzienei Buruiană de a avea un iubit.

Cancan are un interviu cu Netty Sandu. Netty ne anunță că la anul o să fie bine, stelele-s aliniate, porcul o să fie gras etc. Dar cel mai important: cifra 13, ca orice alt aspect al astrologiei, „dacă tu îi dai o conotație negativă sau ghinionistă, mintea ta așa îl va percepe”.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare