HomeActualitateRevista presei, 28 ianuarie: Cine pe cine suspendă?

Revista presei, 28 ianuarie: Cine pe cine suspendă?

Gândul preia o declarație a lui Dan Voiculescu care susține că Băsescu nu va încheia al doilea mandat, căci o să fie suspendat. Nu știu de ce am impresia că, până la suspendarea lui Băsescu, Voiculescu o să fie el însuși suspendat după gratii. O să-și ducă mandatul de senator la bun sfârșit cel puțin la fără frecvență la Universitatea Națională Jilava. Să stea liniștit. După modelul Năstase, poate să scrie în continuare epistole în Jurnalul pe care să le semneze anonime, precum și indicații pentru ce să scuipe în direct Badea, Gâdea, Ciutacu și Grecu.

Mircea Marian de la Evz scrie un articol de corespondență de mare anvergură jurnalistică. Mai precis, reușește performanța să scrie despre vizita lui Băsescu din Chile, fără să pomenească nimic despre vizita lui Băsescu în Chile. Marian vorbește însă de pisicile din Chile care fug repede și maidanezii prietenoși din capitala Santiago. Ehei, ce bine e să pleci în deplasare pe banii altora!

La Adevărul n-am văzut atâta rea-voință de când sunt, dom’le! Într-un articol despre frecușurile fără alifie din PNL, generate de ideile lui Tăriceanu, care, între timp, este înjurat de locotenenții lui Crin, căci față-n față n-are tupeu, primul articol din coloana de recomandate este unul cu Berlusconi care a adormit la nu știu ce sindrofie… Pe principiul: uite și alți lideri de partid cum dorm pe ei!

Marius Tucă o arde literar pe Jurnalul unde a postat o poezie al cărei titlu e „Click aici, dobitocilor!”. Mult mai bune erau emisiunile cu Bivolaru care transmitea energii pozitive românilor. Măcar ăla era amuzant.

Voiam să văd ce mai zic și tabloidele, mai exact Click!, dar cum am intrat pe site, cum am fost invitat în Comunitatea Click!. Iar faptul că cei care citesc în mod frecvent un astfel de ziar și-au format și-o comunitate sună extrem de dubios.

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare