HomeActualitateRevista presei de miercuri, 28 noiembrie

Revista presei de miercuri, 28 noiembrie

 

Marian Rada, antrenorul Rapidului, se prezintă într-un interviu luat de Adevărul drept „cel mai prost și mai neplătit antrenor din Liga I”. Nu e nicio îndoială că stă cel mai prost cu leafa, câtă vreme a depins de scârțarul de Copos. Dar că ar fi cel mai prost antrenor, asta nu e deloc cert. Cu Gigi Becali ce facem?

Apropo de Adevărul: reporterii acestui ziar sunt mai darnici decât cei care scriu pentru Evenimentul. Astfel, în atacul armat din Vitan, în opinia Adevărului, au fost folosite două pistoale automate Kalașnikov. Cei de la Evenimentul, mai strânși la pungă, dau ca sigur un Kalașnikov și un Makarov. Stau și mă întreb de ce în Gândul nu apar un Kalașnikov și o praștie.

Că veni vorba:Gândul îi dă înainte cu prostia asta de campanie „Ei merită România”. Uite, eu aș vrea să-l cunosc pe cel care a născocit idioțenia asta. Apoi o să-l sun pe Marian Rada și o să-i spun că sigur nu-i cel mai prost om din București. Adică cum, „Ei merită România?”. România asta idilică e Suedia, iar noi suntem pakistanezi? Părerea mea e că o campanie cinstită ar trebui să spună că „noi suntem România”, iar ceea ce suntem noi e departe de a fi măreț. Nici măcar nu-i normal.

Ziua de Vest ne umple de invidie: în colegiul 4 din Timișoara va fi adus aer proaspăt. Dacă ajunge deputat, candidata Poporului Dan Diaconescu va face tot ce-i stă în putință ca să le asigure votanților săi oxigen frumos mirositor. Probabil, îl ia de la ciocoii care trăiesc la vilă și-l oferă cetățenilor de la bloc. Iar ălora de la vilă le dă la schimb putoare de ghenă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare