HomeActualitateRevista presei din 1 noiembrie: Oferta last-minute pentru amatorii...

Revista presei din 1 noiembrie: Oferta last-minute pentru amatorii de Parlament: 50.000 de euro la domnu’ Dan. Dincolo nu era mai ieftin!

*Din seria reportajelor sub acoperire, menite să dea în vileag şerpăria din sistemul politic românesc, Gândul ne prezintă un nou episod: cum se poate cumpăra un loc de parlamentar pe listele PP-DD, după o discuţie cu Dan Diaconescu însuşi. Suma necesară e de 50.000 de euroi, plătiţi direct omului de încredere al lui domnu’ Dan, deci dacă vă interesează, luaţi rapid un credit în euro şi aveţi toate şansele să recuperaţi banii înzecit în patru ani de mandat! Dacă la DD, politician la fel de sărac ca Poporul, e scorul ăsta de last-minute, nici nu vreau să mă gândesc cât o fi fost deschiderea la USL sau ARD!  Oricum, îl rog pe domnu’ Dan ca, dacă vine vreunul dintre şerpilienii des invocaţi la OTV să candideze, să-i ceară doar zece mii de parai, că se supără ăla, se suie-n OZN şi ne face de râs în toată galaxia!

*Într-un fotoreportaj mic, dar vioi, Hotnews prezintă lucrările de amenajare a Pieţei Universităţii, intrate pe ultima sută de metri. Ce am înţeles noi de aici? Că Dorel, muncitorul model, există nu doar pe stradă, distrugând cabluri, tăind curent sau înţepând ţeava de gaze, ci şi în primăria doctorului Oprescu: la intrarea celebrei parcări subterane cu care atât s-a împăunat edilul-şef, nişte pămpălăi au instalat o plăcuţă pe care au scris „University Place”, în loc de „University Square”, cum scrie până şi incultul ăla de Goagăl. Eu nu sunt cârcotaş – întrucât mă gândesc că, la o adică, putea fi şi mai rău (să scrie, de pildă, University Market) -, dar mă întreb care-o fi fost poliglotul autor de furculisioane în romengleză şi nu-mi vine alt nume în minte decât Crin Antonescu. Păi nu era el convins că Piaţa Universităţii reprezintă „ză mazăr end ză fazăr of rumenian democrasy”?

*Din Adevărul aflăm că Brad Pitt militează pentru căsătoriile între homosexuali şi a donat chiar o sută de mii de coco unei asociaţii care sprijină căsătoriile unde ambele mirese aşteaptă cu nerăbdare şi alifia-n buzunare noaptea nunţii. Sincer, omul e de înţeles: dacă aţi da peste o nesătulă ca Angelina, care v-ar umple casa de plozi gălăgioşi, nu i-aţi iubi pe homosexuali mai mult chiar decât îi iubeşte Gigi Becali?

*Că Mona Pivniceru este o personalitate exotică ne dăm uşor seama doar privindu-i coama leonină, ochii alunecoşi şi limba zburdalnică pi moldovineşti. Ceea ce nu ştiaţi e că distinsa ministresă vrea să pună procurori după chipul şi asemănarea ei: când procurorii DNA i-au bătut obrazul că procedura privind numirea noilor şefi la Parchet nu respectă criteriile de transparenţă şi există riscul numirii unor procurori exotici, Mona a răspuns: „Asta e, o s-aleg dintre exotici!”. Foarte bine, madam Temniceru, exotici să fie, cum vrei tălică! Da’ atâta te rog: pe exoticii ăia de Idi Amin şi Pol Pot să nu-i învii şi să-i angajezi la DNA!

*Oana Roman a declarat, pentru Cancan, că este ispitită de ideea unei operaţii estetice. Dacă vă gândiţi că vrea să-şi facă stomacul cât o nucă, ei bine, vă înşelaţi amarnic: nu şuncile o deranjează pe ea, ci faptul că i s-au lăsat sânii (de poftă, ar zice gurile rele). Adevărul că e şi păcat să laşi nişte sâni alunecoşi să-ţi acopere mândreţe de burtă!

*În Libertatea, Gina Pistol dezvăluie că s-a mutat la Târgu-Jiu, la iubitul fotbalist muuuult mai tânăr decât ea, să-i admire ăluia Coloana Infinitului când stă pe spate. În acelaşi interviu, adevărata strămoaşă a piţipoancelor moderne afirmă că, deşi s-a îngrăşat câteva kilograme, nu îi e ruşine cu trupul ei şi nu se sfieşte să facă dragoste cu lumina aprinsă. O cred şi eu: pe întuneric riscă, naibii, să-i scape vreo buză botoxată ori vreo ţâţă siliconată pe jos şi nu le mai găseşte decât la curăţenia generală de Crăciun!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare