HomeActualitateRevista presei din 17 ianuarie: Jurnalul național al lui...

Revista presei din 17 ianuarie: Jurnalul național al lui Mircea Badea

Pe prima pagină a site-ului Jurnalului național îl văd pe Mircea Badea peste tot, aflu că a fost dat în judecată de șeful ANI, ca a învățat să schieze, bașca se deapănă niște amintiri cu privire la emisiunea lui de acum niște ani buni de zile, înainte ca Oreste să o ia razna cu paraenergiile (sau poate o luase razna și nu știu eu – de fapt, nu prea mă interesează, oricum Lorin Fortuna e mai amuzant). Îmi place practica asta a Jurnalului! O să-l rog și eu pe Dan Mazilu să avem, de câteva ori pe lună, prima pagina dedicată detaliilor nesemnificative din viața fiecărui membru al redacției AC. Cred că cititorii noștri de-abia așteaptă să afle la ce oră mă trezesc eu dimineața sau dacă îmi place să mă dau cu rolele prin parc.

Ziarul Adevărul prezintă un interviu în exclusivitate cu istoricul Lucian Boia care are următoarea idee centrală: „Minciuna este mitul fondator al României moderne”. Ce previzibil, minciuna este denigrată într-un ziar care se cheamă Adevărul! Mâine-poimâine o să vezi evenimentele de ieri înjurate în Evenimentul zilei, totalitarismul criticat în Libertatea și discreția pusă la zid în Cancan.

Că tot veni vorba de Libertatea, ei ne informează că Delia Matache, plecată într-o vacanță prin Dubai, Filipine și Singapore, o să facă sex cu soțul ei doar în anumite poziții. Scopul e să fie siguri că vor obține un băiețel, după ce le-au urmat sfatul medicilor și astrologilor, plus ceva cercetări făcute de capul lor pe internet. Am două lucruri de spus despre știrea asta: În primul rând, dacă eu așa face niște videoclipuri în care dau din fund pe muzică proastă, nu m-ar duce nimeni în vacanță în jurul lumii, și asta mi se pare o nedreptate. În al doilea rând, a le cere, în același timp, sfatul medicilor și astrologilor e ca și cum ai încerca să înveți mecanică cuantică de la Florin Condurățeanu.

Evenimentul zilei ne dă o veste foarte frumoasă: Dan Voiculescu va fi judecat de același complet care l-a trimis la pârnaie pe Adrian Năstase. Îi urez lui CoolMogul un proces drept și o sentință justă, concepte care-i sunt așa de străine, încât, dacă ar citi Academia Cațavencu, pesemne ar crede că l-am înjurat de mamă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare