HomeActualitateRevista presei din 29 noiembrie: Antonescu nu știe de...

Revista presei din 29 noiembrie: Antonescu nu știe de glumă, zici că-i nedormit

Crin Antonescu s-a declarat exasperat de glumele pe care le fac Traian Băsescu și restul țării despre propensiunea acestuia către un somnic pufos, ne anunță Evenimentul zilei. Eu cred că unul dintre motivele pentru care gluma asta este încă amuzantă e că Antonescu se oftică. Moare de draci când cineva aduce vorba de presupusa lui pasiune pentru saltele, de-aceea toată lumea continuă să-l zgândărească. Pur și simplu, nu putem să ne abținem, e ca la Botezatu cu orientarea sexuală. Puțin îmi pasă mie cu cine face ce face întâiul chiloțar al țării, dar fervența cu care neagă bârfele îl fac foarte amuzant și ne instigă pe toți la trolling în masă.

Dacă vă era dor de România Mare, puteți, oricând, să citiți oficiosul de partid USL, Jurnalul național. Astăzi, de exemplu, găsim un articol la care până și Alcibiade ar strânge din dinți despre mandatul ambasadorului Mark Gitenstein la București. Evident, e băsist. Ba chiar un susținător de linia întâi al băsismului, care a stat alături de Băsescu de fiecare dată când a avut ocazia. Una mai mișto, cică este primul ambasador american din ultimii douăzeci de ani care a stârnit sentimente anti-SUA pe meleagurile mioritice. Eu știam că declarații de tipul „Contracandidatul meu principal e Departamentul de Stat” sunt definiția antiamericănismului, iar astea n-au legătură cu Gitenstein, ci cu trustul lor de presă.

Reporterii de la Adevărul au reușit să-și cumpere pistoale-mitralieră și alte arme online. Cică era reducere de Black Friday. Oricum, ar trebui să păstreze contactele astea, nu știi când e nevoie de o revoluție.

Tot din Adevărul aflăm că 90% din infrastructura online românească funcționează pentru că nimeni nu i-a pus gând rău. Vă dați seama cum ar fi să ne-o tragă un hacker să rămânem cu totul fără internet. De unde vor mai învăța copiii noștri educație sexuală? Cum își va mai transmite Adrian Năstase mesajele către populație? Oare ne putem imagina un astfel de viitor?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare