HomeActualitateRevista presei din 31 ianuarie: Cioacă a omorât-o pe...

Revista presei din 31 ianuarie: Cioacă a omorât-o pe Elodia cu o păpădie

Ziariștii de la Adevărul titrează cu litere de-o șchioapă: Dezmăț la ANCOM – 150 de mașini la 131 de șefi. Asta înseamnă 1,14 mașini de om. Uite o soluție simplă din partea noastră către guvernul Ponta: la fiecare deplasare cu mașina, fiecare șef din Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații este obligat să ia cu el 0,14 dintr-o altă mașină, pe lângă cea pe care o folosește. I se dă omului un bomfaier ruginit, o ruletă de măsurat și sarcina de a tăia fix 14% dintr-un automobil cumpărat de ANCOM.

Un articol nesemnat de pe Jurnalul național (nu dau link ca să nu vă stric ziua) acuză Comisia Europeană că are ceva cu libertatea presei. Mai exact, „funcționarii lui madam Reding atacă acum, la baionetă, libertatea presei”. Nu înțeleg: ce legătura are presa liberă cu Intact?! Îl înțelegi și pe amărâtul de Tucă, cel care, în loc de editoriale, acum scrie poezii. Cea postată acum pe site-ul ziarului poarte numele de „Click aici, dobitocilor!”. Nu știu despre ce e vorba, că am senzația din titlu că le era destinată lui Gâdea sau lui Badea și nu am vrut să mă bag peste corespondența lor privată din trust.

Din Formula AS (de ce vă uitați așa la mine?) aflăm că păpădia este magicianul detoxificării. Ne sunt recomandate tot felul de leacuri băbești cu „bășina-porcului”, printre care există și poțiunea tonifiantă pentru ficat și rinichi. Mi s-a părut amuzant că poțiunea magică în cauză nu le este recomandată celor cu afecțiuni renale, pe care le poate înăspri. Deci nu tonifiază rinichiul? Sau îl tonifiază pe cel sănătos, caz în care nu prea am nevoie de mestecălăul lor cu păpădie.

Dacă OTV a dispărut, există oricând locuri din presa noastră care vor să-i ia locul. Libertatea ne vorbește încontinuu de cazul Cioacă. Mama Elodiei iar este pe firmament, avem rechizitoriul complet al cazului și, dacă m-aș uita cu mai mare atenție, sunt convins că scrie undeva pe-acolo câți chiloți are Cioacă și ce culoare are fiecare-n parte.

 

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare