HomeActualitateRevista presei din 5 noiembrie

Revista presei din 5 noiembrie

*De pe Hotnews aflăm de lăsarea la vatră a sute de apevişti făcuţi la apelul bocancilor, dintre care mulţi au văzut PM-ul doar în poze şi n-au cunoscut niciodată mângâierea tandră a izmenelor numite, tandru, de soldaţi, AZP (aparat de zăpăcit pxxx). În pomelnicul dat publicităţii de MApN apar nume din tot spectrul politic, de la Flutur şi Falcă la Oprescu, Piedone sau Verestoy Attila, plus personalităţi din sport, ca Piţurcă şi Hagi sau chiar paranormal, precum celebrul şarlatanoterapeut Aliodor Manolea. Da’ fraier şi moş Teacă ăsta de ministru Dobriţoiu. În locul lui, îi chemam pe toţi rezerviştii ăştia în concentrări şi în două luni rangerşi scoteam din ei, unde mai pui că Piedone ajungea, după câteva săptămâni de ciorbă cu pietre de la cazan, slimmerul anului!

*Sloganul alianţei ARD pentru alegerile parlamentare este, scrie Adevărul, „Reporneşte inima României”. Un slogan percutant, dar care, dacă stăm să ne gândim cine a încăput în noua alianţă, pare cel puţin hazliu. Păi cu cu cine vreţi, bă-băieţi, să reporniţi voi cordul epuizat de-atâtea eforturi al României, când, dacă stăm să ne uităm bine, prin ARD sunt o mulţime de inşi care necesită ei înşişi intervenţii chirurgicale de urgenţă. Şi când spun asta nu mă refer la transplantul de ficat al lui Băse, nici la transplantul de vene al traseiştilor de meserie strecuraţi în partidul lui Ungureanu, ci mai ales la transplantul de conştiinţe fără de care alde Berceanu, Videanu, Udrea, nu vor mai ieşi niciodată din starea de cadavre politice!

*Evenimentul zilei scrie că, la invitaţia ministrului de Externe, Titus Corlăţean, aflat la Bagdad, premierul irakian Nouri Al-Maliki a acceptat invitaţia făcută de guvernul român de a efectua la anul o vizită în România. Frumos ar fi, din partea lu’ nenea arăbetele, să-i aducă lui Victoraş Ponta şi nişte maşinuţe-capcană, că sigur de la Moş Crăciun n-o să primească sărmanul copilot decât o nuieluşă!

*Cititorii cunoscutului tabloid Gândul pot afla cum stă treaba cu agăţatul de gagici online, în funcţie de ţara de provenienţă a acestora. Cele mai selective dame sunt franţuzoaicele, urmate de britanice şi de nemţoaice. La polul opus se află, probabil, cucoane pe care le poţi agăţa şi pe-o burtă de ciorbă, din Cehia, Elveţia şi Olanda. Bine, în cazul ăstora din Olanda nimeni nu vă poate garanta că nu fac pipi din picioare!

*În Libertatea, Cătălin Botezatu se laudă „În bucătărie la mine nu s-a gătit niciodată”. Te credem, Bote. Şi punem pariu că nici în frigider nu mai ai un gram de margarină măcar! Şi tot în Libertatea, un titlu de mare excepţie: „Află dacă e adevărat că Biancăi Drăguşanu îi place să-şi miroasă chiloţii”. Mă, gurnaliştii lu’ tata, nu ştiu şi nici nu mă interesează dacă panarama asta are asemenea plăceri perverse, da’ bag mâna-n foc că vouă vă place să-i mirosiţi nu doar chiloţii, că altfel nu vă vine inspiraţia, beletriştilor!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare