HomeActualitateRevista presei: Năstase s-a dus la tauri

Revista presei: Năstase s-a dus la tauri

*În vreme ce unii, precum Becali sau Fenechiu, abia au reuşit să intre la „facultate”, iar alţii, ca Dragnea sau Niţă, aşteaptă cu emoţie apropierea admiterii, Adrian Năstase, deja absolvent „magna cum laude” al Universităţii Jilava a plecat, aflăm din Libertatea, într-o scurtă vacanţă cu familia, pe meleaguri iberice. Însuşi ar fi fost zărit, alături de Dana, cei doi băieţi şi cele două „iubi” ale băieţilor, pe aeroportul din Palma de Mallorca, prilej numai bun pentru ca o piţi-ziaristă să scrie: „social-democratul a pornit pe urmele lui Don Quijote”. Piţi, Don Quijote ăla de care ai auzit tu, vag, n-a pus în viaţa lui piciorul prin Baleare, probabil că îl confunzi cu vreun Don Chilote, pe urmele căruia nu-i exclus să fi pornit, dar când era mai june! Oricum, dacă tot a ajuns pe insule, Năstase poate trece şi pârleazul, pe continent, la un shopping mic: îşi mai cumpără un costum, un fular, o sabie de Toledo, că procese mai are, berechet, le mai şi ia nişte castele infanţilor, că mâine-poimâine se-nsoară şi ăştia, iar pentru el poate să ia Escurialul, că auzi ce bine-i sună! La o adică, la ce bani are, Năstase ar putea cumpăra lejer şi muzeul Prado, c-are acelaşi nume cu îndemnul dat de Ion Iliescu atunci când i-a dat ţara pe mână!

*În Click am citit că „Mircea Badea e rocker înrăit. Vezi la ce concert a mers el în Olanda” şi chiar am dat click pe titlu, aşteptându-mă să aflu că vuvuzel s-o fi animălit la vreo Sepultura, la vreun death-metal, ceva. Când colo, ce să vezi? Mirci mersese doar la concertul lui Robbie Williams, un tip simpatic şi talentat, dar care, de la Take That încoace, a cântat doar pop! Oricum, ca să nu se supere Varanul şi să-i taie data viitoare banii de bilet, Mirci mai face şi o mică precizare, după ce anunţă că a fost la Amsterdam: „Dar şi la Craiova (unde Antenele au sărbătorit nu ştiu câţi ani de existenţă) a fost minunat. Am mers cu nişte prieteni”. Carevasăzică, după ce s-a dus să-l vadă pe Robbie, la Amsterdam, a mers puţin şi cu robii, la Craiova. Doar că la paranghelia oltenească n-au fost rockeri, au fost doar înrăiţi!

*Am văzut în Cancan un titlu care suna cam aşa: “Veste horror pentru câştigătorul la Loto! Cum îşi poate pierde premiul de 11 milioane de euro! Aşa ceva e incredibil!”. Cum eu îi iubesc mult pe moldoveni, am lăcrimat deja de mila câştigătorului din Galaţi şi am intrat să văd ce-l paşte pe sărmanul om. Şi, într-adevăr, cancanarii aveau dreptate: gălăţeanul îşi poate pierde  premiul, dar nu din cauza a cine ştie ce clauză ascunsă, ci doar dacă nu se prezintă în termen de trei luni să şi-l ridice, ceea ce imposibil de crezut că se va întâmpla. De fapt, vestea horror e că există fiţuici ca Cancan şi incredibil e că nişte cercopiteci au ajuns să scrie în ele!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare