HomeActualitateRevista Tresei: Fă, Daciana, aveai chef de nişte Caraibe...

Revista Tresei: Fă, Daciana, aveai chef de nişte Caraibe ieftine?

Prim Plagiatorul Mitoman zice că a fost filat în vacanță. Noi bănuim că i-a filat o lampă deputatului Ponta care îl bănuiește pe premierul Viorel că întreține o relație netovărășească cu soția Daciada. Motiv pentru care l-a angajat pe avocatul Victor să-l fileze pe premierul Ponta. Căruia îi filează o lampă și-l bănuie pe deputatul Victor că s-ar da la nevasta avocatului Viorel, pe numele ei Daciada. Așa că și-a pus serviciile să-l fileze pe avocatul Ponta. Căruia îi filează o lampă pe regula de 3 combinații luate câte 3 cu indivizi filați cu lămpile filate.

* Tot aseară, la un masaj cu limba într-un studiou de tembeliziune, premierul Ponta ne-a predat o lecție despre cum vede el economia de paiață. Din tot ceea ce a scris (el, deputatul sau avocatul) pe tablă noi am înțeles că se scrie corect “puie”, nu “iunie”. Asta apropos de cât lapte și miere a curs și va mai curge pe străzile și câmpiile Patriei sub guvernarea guvernelor sale. Măcar am avut un câștig după ce a deschis gura, parcă s-a mai ostoit arșița. Băiatul acesta putea face o carieră în industria refrigeratului.

* Cu această ocazie, Victor, Viorel și Ponta ne-au mărturisit că un concediu prin Caraibe, la bordul unei corăbii cât un zgârie nori de mare, este mai ieftin decât un concediu la Mamaia. Fără nota de plată din Dubai, bănuim. Oricum, ni se zice treaba aceasta în timp ce o socialistă caviar, de-a lor din PSD, pornește o campanie ca românii să-și facă concediile numai în România. Adică nu le ajunge cât ne buzunăresc ei prin taxe și impozite, acum ne-ar jecmăni și prin servicii proaste la supra-preț. (PS: Nu mai știu, de exemplu, cât costă un bilet de avion pe distanţa Cluj-Bucureşti şi retur. Pe vremea când mai făceam naveta costa cam 700 de lei. Bineînţeles, mai puneam măcar 100 de lei pentru taxiuri şi mâncare. Cu 800 de lei, însă, mă dădeam cu avionul, nu cu trenul. Acum, chiar și la suma asta, salariul castrează visul de zbor sau de tiu-tiu-tiuuu a celor mai mulţi dintre români. Întreb, că poate aș zbura și eu până în Caraibe tur-retur. Chit că nu sunt bugetar, ci doar plătitor de taxe și impozite.)

* Apropos de taxe și impozite. Și moarte. Sunt trei situații explicite care ne arată că de Arafat și taxe nu scapi. Mă rog, fiind în România, de taxe mai scapi. Dacă ar fi după noi, l-am pune pe Cetățeanul Calafat șef peste ANAF. Să ne caute, fără să ne mai găsească. Are aptitudini pe deplin dovedite. Și dacă am fi în locul Prim Plagiatorul Mitoman, am încerca să-l infiltrăm ca șef la Interpol România. Apoi ne-am da accidentați. Hopa! Dar exact asta a făcut Ponta la ‘Stambul: s-a dat accidentat. Trebuie să verificăm dacă nu cumva Cetățeanul Calafat răspunde de căutarea cetățenilor români dispăruți.

* Să nu rămâie mai prejos, ne dă și Casa Regală o dudă. Abdicat Întâiul al României și-a abdicat și nepotul. De ce? Poate l-a înfiat pe Varan, sau pe Ponta – că tot i-a primit la glojdeală la masa lui. Pe banii noștri, firește. Cine știe, cui îi pasă despre ce mai face un bătrânel pus în fereastră la Peleș să-și încaseze Prințul Cărător de Tavă (pardon, Consort) Duda “penzia”?

* Din România Liberă aflăm că Generalul Izmană a manelizat doctoratele, dând la tot acoperitul, fără număr, fără număr: "Vicepremierul Gabriel Oprea, care din 2008 este și coordonator de doctorate la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul“, instituția de învățâmânt superior a Serviciului Român de Informații, i-a făcut doctori pe mulți din șefii SRI și din Justiție. Indispensabilului Oprea îi binedatorează: prim adjunctul directorului SRI, Florian Coldea, Bogdan Licu, prim-adjunctul procurorului general al României, Tiberiu Nițu, fostul vicepreședinte CSM, Gheorghe Muscalu, fostul membru CSM și fost procuror-șef adjunct în cadrul Parchetului General, George Bălan, avocata lui Victor Ponta, Loredana Radu, primarul Sectorul 2, Nicolae Onțanu, secretarul general UNPR, fostul deputat Romeo Raicu, fostul ministru al Apărării, Mihai Stănișoară, foștii adjuncți SRI, Ionel Marin și Dumitru Zamfir, condamnaţi de ICCJ la un an de închisoare cu suspendare pentru fals în declaraţii, Remus Șpan, fost șef în serviciul secret al Ministerului de Interne, cercetat în dosarul de corupție în care este implicat Ovidiu Silaghi, Dumitru Pârvu, actualul adjunct al inspectorului general al Poliției Române și Constantin Bolboșanu, director adjunct al Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul Poliției Române. Cam mulți Doctori Big Brother Causa! Dar nici nu ne mai miră de ce își caută din ce în ce mai mulți indivizi salvarea de Justiție în UNPR.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare