Revista Tresei: La Guvernare am plecat, am plecat încorporat

de Victor Eugen Lungu , 29 iunie 2015
Revista Tresei: La Guvernare am plecat, am plecat încorporat

Și s-au dus clipele de iubire… Fix acum un an, Mitomanul Plagiator trăgea de alarmă la unitatea de militari români staționată în Kandahar. Asta după ce a tras doi ani mâțul de coadă pe la București, de ziceai că-i Vasile Roaită. Coincidență, sau nu, și anul trecut îl cam așteptau acasă procurorii DNA, să le spună cum a tras foloase de pe urma traficului de influență făcut împreună cu Duicu la el în biroul de prim-sinistru. Așa că și-a înscenat un atac cu rachetuțe. Să se dea victimă.

* Nici n-a apucat bine să dea milităria din pod Generalul Izmană, acest indispensabil al oricărei guvernări, că Liviu Dragnea zice că ar cam ieși de la guvernare. El știe cel mai bine cât de nasol este ca alții să ia decizii în locul tău. Tu să fii mort, dar să votezi ce ți se zice. Așa că, dacă tot a contrasemnat Oprea decizia de ambasador în SUA a unui Maior și la conducerea SIE vrea să fie ungureanul lui Răzvan și vidra de Mihai, Liviu se cere afară. Între timp, PSD se tânguie după Ponta, cerându-i să vină acasă, că lor le-a fost destul cât a stat el printre străini. Dar, degeaba îi mor borfașii (pardon, copilașii) de foame, Victor Ponta a decis să-și prelungească cantonamentul cu încă două săptămâni. Cică vrea să fie luat pe sus de procurori de pe propriile picioare. De fapt, ar cam fi singura dată când Plagiatorul Mitoman ar fi pe propriile sale picioare.

* Cu ocazia fugii din Garnizoana București a simulantului Ponta am ajuns să aflăm și noi (pe surse scurse în media) că în PSD Grupul Infracțional Organizat nu ar prea fi atât de monolit. Că ar exista trei găști ce-și dispută teritoriul. Una ține morțiș să rămână la măcelărie, alta simte că măcelarul ar cam trage oblonul la dubă și ar cam fugi cu coada-ntre picioare, iar a treia știe doar că ar servi cap de Mitoman cu Plagiat în gură la tavă.

* Ocazie cu care Gabriel Oprea a mărturisit onest și în interes național că el ar fi vrut doar să tragă cu urechea (așa cum se obișnuise pe când cică-l păzea pe Miron Cozma, Luceafărul târnăcopului în tâmplă de student), nu să devină premier. „Victor Ponta este cel mai bun premier din ultimii 10 ani. Vă spun onest şi cinstit, am vrut să fiu director al SRI” - a declarat la B1 TV, onorabilul.

* De azi, bancomatele grecești sunt de decor: vor sta liniștite la perete în așteptarea rugăminților fierbinți ca mamele politicienilor să trăiască (ale grecilor și din partea turiștilor). Ca nu cumva să evadeze banii din Grecia, să-și facă operații încrucișate în alte țări (că se poartă) și băncile grecești vor sta închise până pe 7 iulie. Grecii pot folosi pe post de cartelă cardurile – să vadă și ei cum este să fii condus de proști de stânga cu gura mare. Ei pot retrage cel mult 60 de euro pe zi. Înțeleg că Țeparis (Tsipras) ăsta al grecilor are să se bucure de cetățenie în Malakascar după aiureala de referendum pe care și-l dorește, exact ca și al nostru care se odihnește la Stambul.

* Cică se va face controlul marilor averi și al celor care nu prea pot fi justificate. Funcționarii unei divizii a ANAF vor trage cu ochiul pe stradă și pe Facebook la ce mai poartă lumea, cu ce se mai laudă șamd – apoi, pac, la războiu’ întrebărilor și justificărilor incomode! Poate află cu ocazia aceasta și că în România sunt foarte mulți țigani trăitori în căsoaie cu turnulețe (cică turnulețul și "meleonul" de "oiro") și care nu-și plătesc, nu și-au plătit și nici nu au de gând să plătească impozit. Pe lângă faptul că n-au nici un fel de justificare legală cu privire la proveniența turnulețelor, majoritatea acestor apropitari sunt conectați cu japca la rețeaua de curent electric și nu cred să plătească facturi la apă sau gaz. Orișicât, este clar că aceia care mai muncesc în țara asta plătesc cu spor pentru fiecare gaură (pardon) neagră - indiferent de cine este făcută: de la politicieni de grup infracțional organizat, până la interlopi "dă mătasă". Chiar mă gândesc că, în certificatele verzi pe care le plătim cu japca la factura de curent, sunt incluse și certificatele tuciurii ale branșărilor ilegale. Așa cum nu există mâncare pe gratis, nu există nici turnulețe din caritate (aștept CNCD să mă "amendează" pentru incorectitudine politică).

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • terente

    29 iunie 2015 15:55

    Ce băh Eugene, mi-am băgat ștecheru'n priza ta?Când te gândești că un dictator celebru a vrut să le dea căldură pă gratis și a trebuit să se sinucidă...

    raspunde comentariului
+