Rezultate alegeri – sondaj ora 17.00. Află cine va fi primarul Bucureștiului

de Gâsca Prin Apă , 05 iunie 2016
Rezultate alegeri – sondaj ora 17.00. Află cine va fi primarul Bucureștiului

Astăzi au loc alegeri locale în toată țara. Ca de fiecare dată, pe parcursul zilei aflăm tot felul de rezultate de sondaje care plasează candidații ba la coarnele, ba la coada vacii. Academia Cațavencu îți spune exact cum stau lucrurile cu aleșii la Primăria Generală a Bucureștiului.

Gabriela Firea – nevasta lui Pandele se uita cu atenție printre melodiile sale de petrecere ca să aleagă ce anume se va auzi din boxe la închiderea urnelor.

Nicușor Dan – candidatul USB a reușit să rezolve o dilemă matematică veche de 300 de ani greșind unul dintre logaritmii folosiți în estimarea șanselor sale să ia locul 2. La orice.

Adrian Severin bagă banii de șpagă în șoșete în dulapurile neamurilor în caz că iese totuși măcar viceprimar și îl verifică cineva.

Bogdan Diaconu și Cătălin Berenghi nu au apucat să voteze încă pentru că s-au oprit să bată un homosexual arab lângă Catedrala Neamului.

Robert Turcescu a cerut să nu fie deranjat pentru că își scrie singur comunicatul de presă post-pierderea alegerilor și se concentrează să nu cumva să spună din nou din greșeală că e ofițer sub acoperire.

Cătălin Predoiu nu este sigur nici acum că vrea să candideze, dar preventiv scoate încă un rând de flyere cu ”V-am zis eu!”

Restul candidaților deja și-au luat viză de flotant pentru Zalău.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+