ROMÂNIA ÎN PERICOL: Prințul Charles ne ciordește Transilvania!

de Nestor , 02 iunie 2015


Un nou pericol de moarte își întinde aripile tiranosauriene deasupra bietei țărișoare: prințul Charles, călare pe Camilla lui, și-a făcut fundație în România. Scopul malefic și secret este, bineînțeles (ca toate conspirațiile oculte), știut bine de românașii verzi și patrioți, care abia își trăgeau puțin sufletul după execuția lui Patapievici pe Facebook, cu pistolul de 81 de ani al lui Breban.

Planul nu este chiar simplu, dar un român isteț și fiu al Pepelei îl dezleagă cât i-ar cânta Salam una de dor și jale. Lucrurile se vor petrece așa: Prințul va cumpăra numeroase terenuri din trupul sfânt al țării, îmbogățindu-se mai abitir decât ciobănelul mioritic Becali. Apoi, cu puterea pe care ți-o dau banii în spate, va candida la alegerile prezidențiale, anticipate cu complicitatea lui Iohannis. Alegerile vor fi câștigate, ca de obicei, de Vadim cu 70%, dar tot ca de obicei vor fi măsluite cu ordin de la Washington, Tel-Aviv și Budapesta. 

Charles va fi omologat Președinte al României, funcție pe care o va deține cât Mircea Geoană, adică până spre dimineață. Când va declara Transilvania Regat Autonom, separat total de restul României, urmând a-l conduce el în sistem de monarhie duală britanico-ungurească alături de un ungur, evident. Să zicem László Tőkés, de exemplu. Viktor Orbán nu, că-i amic cu Băsescu.

Acuma, nici nu trebuie să vă mai lămuresc eu scopul real al mișcării: aurul de la Roșia Montană, calculat de adevărații cercetători (nu cei britanici) la 300.000 miliarde euro, fără viitorul TVA aplicat după viitoarea extragere. Iată ce se întâmplă când Facebookul și diaspora ajung să hotărască Președintele în România, în pofida avertismentelor candidatului patriot Ponta și ale preoților ortodocși.

Degeaba scenariul apocaliptic este strigat pe Facebook de românii îndurerați care, după ce au rămas fără tribunii Vadim și Funar, vor ajunge și văduviți de Transilvania alimentatoare a bugetului pentru asistații rurali din vechiul Regat. Dacii de azi și-au uitat spiritul combativ al străbunilor, mulțumindu-se să clickuie likeuri avertismentelor și, cel mult, să-i dea o mxxe strămoșească lui Charles.

Dacă-l prind pe vreunul că dă like acestui text îl fugăresc cu capu' la lup până ajunge asistat social în Anglia. Mai ușor, vitejii mei, a fost doar o glumă (proastă) de Academia Cațavencu!  

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Decebal Moroiu

  07 iunie 2015 17:06

  Nu dau like nici in gluma la asa ceva ! Tu crezi ca glumesti dar altii nu glumesc si nu sunt nici putini...

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  04 iunie 2015 22:15

  vine sa caute aur prin munti nostri ptr bibiroane, cercei bratari si coroane ptr atitai nepotei si nepotele, o familie tot mai munerosa, tot iese cite un tembel si striga it a boy it a girl. Astia brit shit nu se pling de alocatia de copii.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  04 iunie 2015 22:10

  ai place la Vampiri la Vampiru. ca se trage si el din Dracula, a sus-o el. Hoasca de buci in gum arata, zici ca-i Bush. De camerunul camelionul si el de singe albastru.

  raspunde comentariului
 • ndr

  03 iunie 2015 7:16

  Tare nefericit articolul,cel care l-a scris,cel care l-a aprobat spre publicare, dar mai ales cei care l-au considerat demn de aprecia laicuit cum se spune akuma.

  raspunde comentariului
 • sebastian

  03 iunie 2015 6:53

  Anglia a fost aparata de pictzi de cohorta Aelia Dacorum, prin zona Durham gasesti cu mai multa sigurantza descendenti ai dacilor si sarmatzilor decat in Romania actuala...

  raspunde comentariului
 • @ sandel

  03 iunie 2015 3:53

  ...dar tu esti regatean? ...bine-'nteles!

  raspunde comentariului
 • sandel

  02 iunie 2015 23:54

  "și văduviți de Transilvania alimentatoare a bugetului pentru asistații rurali din vechiul Regat" ESTI ardelean ?

  raspunde comentariului
+