România, o țară de cre(ș)tini, condusă de musulmani

de Spartakus , 21 decembrie 2016
Servil Shhaideh pentru noi este Liviu Dragnea doi!

Carevasăzică așa, fă, Doino, și băi, Dorele, care dai cu ascuțitu: nu v-a plăcut Cioloș, că avea nume străinez, îl chema Julien și era băiatul lui Soroș și voi nu vă vindeți țara, voi nu vreți să fiți conduși de julieni și de clotilde, voi ați votat PSD, că sunteți mândri că sunteți români verzi ca bradul, chiar dacă și proști ca gardul. Voi n-ați vrut să ne conducă ăia de la Bruxelles, să vă dicteze Uniunea Europeană ce să faceți și pe ce să-i tocați banii. Voi n-ați vrut UE, da uite că v-a dat Dragnea ce rimează. Și adevărul e că chiar meritați să vă dea, că prea stăteați cu gura deschisă.

Sunteți fericiți, băi, șoșonarilor, acuma? Sunteți mulțumiți că voi, pupători de patrafire și moaște, ortodocși de la Burebista încoace, o să aveți un premier musulman? Și propus de cine, băi, ortodocșilor? De Dragnea însuși, ăla care zbiera că nici nu mai vrea să audă de un premier cu nume străin, cum era Julien? Aaa, dar acuma o să se găsească, evident, și lătrăii de serviciu, gen Gâdea și Badea, care o să încerce să-i convingă pe telespectatorii lobotomizați că dracul nu-i chiar așa de negru și nici premierul așa de musulman, căci Sevil este un străvechi nume românesc, transmis prin filieră dacică. De fapt, pe Dochia o chema Sevil și chiar și doamna muma lui Ștefan cel Mare se numea Sevil, dar n-a fost trecută așa în buletin doar fiindcă fusese ăla de la primărie beat.

Că Dragnea o să ne pișe în cap tare și apăsat vreme de patru ani pe noi, ăia care nu l-am votat, știam. Dar nu-mi imaginam că o să dea cu jetul așa de tare, din prima, și pe cre(ș)tinii care l-au votat, scoțând la înaintare un premier musulman. Dar nu această ironie a sorții – că Dragnea i-a păcălit ca pe proști pe ăia care l-au ales tocmai pentru naționalismul lui furibund – ar trebui să ne deranjeze. Dacă doamna Sevil ar fi fost vreo hurie neprihănită, din alea 72 promise de Profet, numirea ei ar fi trebuit aplaudată cu patru mâini. Dar, uitându-ne la CV-ul ilustrei doamne vedem că ea a lucrat vreo două decenii bătute pe muche în administrația constănțeană. Adică taman acolo unde cuplul de mari borfași ai ecranului Mazăre-Nicușor Constantinescu a ciordit tot ce se putea ciordi. Iar doamna Sevil nu e străină de gașca lui Măzărică: exact Nicușor Constantinescu i-a fost martor la cununia cu un cetățean sirian - ea fiind musulmană nu avea nași, avea martori, așa că martori i-au fost Nicușor și… ei bine, da, Liviu Dragnea. Același Dragnea, care e un fel de Profet pe stil nou pentru doamna Sevil: a ajutat-o mereu în carieră și pentru asta doamna nici măcar n-a fost nevoită să facă rugăciuni pe covoraș, cu fața spre Teleorman. Ce om cumsecade domnu Dragnea!

Prin urmare, pregătiți-vă de un guvern condus nu de doamna Sevil, ci de însuși Dragnea. Că el se va afla la butoane e atât de clar încât, dacă vă uitați bine, o să-i vedeți și mustața, pe figura feminină a premierului desemnat. N-o să avem o Sevil, o să avem un Servil, un prim-ministru second hand, căci prima mâna rămâne la Dragnea. El o să taie și-o să spânzure, el o să decidă unde și la cine merg banii, doamna Servil doar o să dea cu pixul. O să fie foarte frumos în România, țară creștină cu premier musulman și o să fie și mai amuzant când s-o întâlni doamna Servil a  noastră cu doamna Merkel a lor și-o s-o salute cu un ”Allah Akbar!” răsunător, de-o să se ascundă aia nemțoaica sub masă, cu ochii după camioane.

Acum, dac-o s-o investească Iohannis – și n-are niciun motiv să nu o investească - mă gândesc că doamna premier ar trebui să le facă figura până la capăt prostănacilor care au votat PSD. Adică să dea o ordonanță de urgență dreptcredincioasă, musulmană, de la mama ei, prin care să li se interzică românilor să mai taie porci de Crăciun. Păi ce atâtea porcării? N-au primit șoșonarii destule pomeni ale porcului la alegeri? Gata, ajunge cu pomenile! Post și rugăciune, pesediștilor, că mâine-poimâine vine Ramadamul și nu-i frumos să vă prindă cu cârnatul de la Dragnea în gură!

Loading...

Comentarii

 • Pol Pot

  23 decembrie 2016 22:02

  Esti sigur mah potaie ca n-ai gresit pastilele azi ? Sau ti-ai smuls perfuziile de ciuda ? Spre stiinta ta bai neispravitule,primarul Londrei este musulman si nimeni nu se da cu curu` de pamant din cauza asta.In guvernul canadian sunt ministri care au credinte religioase diferite musulman,sikh si iarasi nimeni nu face spume la gura.Asa ca din partea mea,unul "verde ca bradul si prost ca gardul" iti doresc insanatosire grabnica si recuperare lunga la Socola ! Hai marsh !

  raspunde comentariului
 • Pol Pot

  23 decembrie 2016 21:57

  Esti sigur mah potaie ca n-ai gresit pastilele azi ? Sau ti-ai smuls perfuziile de ciuda ?Spre stiinta ta,primarul Londrei este musulman si nimeni nu se da cu curu` de pamant pentru asta.In guvernul Canadei exista ministri de credinte religioase diferite musulman,sikh si iar nu obiecteaza nimeni.Iar din partea mea,unul "verde ca bradul si prost ca gardul" multe urari de bine si recuperare grabnica la Socola ! Marsh !

  raspunde comentariului
 • Elvira

  23 decembrie 2016 12:01

  Vocabular specific unui partid.."nu spui cine, persoana importanta"!

  raspunde comentariului
 • elena

  23 decembrie 2016 7:00

  femeia este musulmanca asa cum miloane de romani sunt crestini de craciun si a paste...Ai dracului mai suntem noi si carcotasi pana la prostie. Ajungem sa judecam omul dupa originea numelui sau religia in care s-a nascut ori eventual dupa culoarea la pantofi. Religia a facut de-a lungul istoriei atatea victime ...de ce sa nu cadem si noi victime ale prostiei si manipularii? Habar nu avem cu ce se manaca Islamul si brusc ne trezim mari judecatori.Hai sa-i impuscam pe toti ce nu au nule romanesc sau nu se inchina la sfanta Trinitate , ca ne sunt dusmani de maorte ! Mi-e sila in ce hal am ajuns sa decadem intelectual si moral. Ar trebui sa privim partea plina a paharului ...BOR-ul poate nu va mai primi atatea avantaje de la o musulmanca . Guvernele de Ortodoxi i-au imbuibat destul pe de-alde Preanefericitul Daniel si ai lui de-a lungul anilor. ...pentru carcotasi sunt ortodoxa ca si voi ...dar mai citita si cu mintea mai echilibrata si nu intunecata de fanatism religios .

  raspunde comentariului
 • Hurray Alex

  23 decembrie 2016 1:19

  ...nimic nou. Imi fac tricou cu Dragnea.

  raspunde comentariului
 • Hurray Alex

  23 decembrie 2016 1:14

  Imi fac tricou cu Dragnea. Ce sa mai zic,

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  22 decembrie 2016 20:07

  INDOBITOCITI SISTEMATIC DE 27 DE ANI acum se vede rezultatul !! -nu suntem instare sa avem nici macar reactie cand unii SE CACA in capul nostru !. ASA IDIOTI ,ASA POLITICA !!.

  raspunde comentariului
 • andreesanu

  22 decembrie 2016 20:07

  INDOBITOCITI SISTEMATIC DE 27 DE ANI acum se vede rezultatul !! -nu suntem instare sa avem nici macar reactie cand unii SE CACA in capul nostru !. ASA IDIOTI ,ASA POLITICA !!.

  raspunde comentariului
 • Horatiu Ripa

  22 decembrie 2016 15:50

  Romani, la lupta!Brazi neaosi ai neamului, fii nascuti din insasi inima romanismului Iohannis, Kovesi si Helvig, puneti constitutia, DNA-ul si securitatea pe ea si pe mama ei de musulmanca, 'rar a dreacu' pielea pe ea. Nesimtita a mai facut si o gramada de scoli pe banii natiei, ai uitat sa ne spui, Spartacus, luand painea de la gura nenumaratilor Cilosi autohtoni Csolos mai correct romaneste. Sau astia ne plac si putem sa-i notam cu romani adevarati, baieti buni si destepti nu ca Sevil pe care PSD-ul o face implicit dusmanu' natiei...Am o surpriza suntem in secolul XXI. Am coborat din copac - marea noastra majoritate - si argumentele astea de secol XIV nu mai prea functioneaza.Articolul asta e o mocirla Ciolosiana felicitari, cred ca e extraordinar de greu de scris ceva atat de mizerabil!

  raspunde comentariului
 • CarmenD

  22 decembrie 2016 11:17

  Faza reala decenii in urma, undeva in Dobrogea, Cenaclul Flacara, stadion, aglomeratie mare... prin copaci si nu numai.Paunescu vede... in noapte ceva miscare intr-un copac, gandeste ca e vreun copil ajuns pana acolo in varf de pom si intreaba "Cum te cheama, pui de dac?" Raspuns "Mustafa Mehmet!"

  raspunde comentariului
 • adi

  22 decembrie 2016 0:17

  Oricine ar fi fost nominalizat tot aveai ceva de comentat. Asa sunt oamenii care le stiu pe toate. Felicitari!

  raspunde comentariului
 • dan

  22 decembrie 2016 0:10

  esti formidabil...BRAVO

  raspunde comentariului
 • Diana

  21 decembrie 2016 22:10

  Nu inteleg ceva care este problemea faptul este este de religie musulmana sincer?Ce aveti impresia ca o sa ne transforme intr-o tara de teroristi?Ce are politica cu religia?In fata Tatalui Ceresc Suprem toti suntem copiii Lui indiferent de religie!Mai bine un "premier crestin" care sa fure cat duce si sa fie un "extrem de sarac si cinstit" pe bune?Fara suparare eu am prieteni si musulmani si evrei dar niciodata nu ne-a impiedicat religia sa fim prieteni sau nici odata nu am discutat despre religia celuilalt dimpotriva am respectat religia celuilalt!

  raspunde comentariului
 • Yeti

  21 decembrie 2016 20:14

  Teleorman în limba turcă înseamnă Pădure nebună ... ce pretenții putem avea de la un turcaleu din județul Pădurii nebune ca bolșevicu de Dragnea ?

  raspunde comentariului
 • Cinefilul

  21 decembrie 2016 20:05

  Nu e frumos ce faceti. Asa puteti sa spuneti si de momarlanul din funte, ca e neamt! Pana mea, credeam ca e mai multa inteligenta aici.Treaba ei ce e, atata timp cat face treaba buna.Insa nu putem ignora ironia lui Dragnea si faptul ca a spus ca aceasta femeie e premier deocamdata. Intr-o tara in care oamenii au ingropat porci sa nu se ridice moschei, Dragnea face pe vizionarul.

  raspunde comentariului
 • florea

  21 decembrie 2016 17:37

  RUSINE ,ajungem sa ne conduca musulmanii ca pe vremea turcilor .Cu cat s-a vandut Dragnea lui Soros ?

  raspunde comentariului
 • TA

  21 decembrie 2016 16:53
 • https://www.youtube.com/watch?v=P11UJkQ3tF8

  21 decembrie 2016 16:45

  VIVE LA FRANCE ! Vive la Rrrhoma'niye ! Vive la Tiurk'iye !

  raspunde comentariului
  • Di la Daciada lu' olteanu' Ceașkă, bré - care i-a adus pi arrăboi la Rrromînika - la Șhaidehhadda lu' muntean-șeseanu' Dragnev, مرحبا ! HAHAHAHAHAHAHA !

   21 decembrie 2016 16:52

   ...intră pe "YouTube" și în linia de "Search" cere "DE2kjwqXsFw".

   raspunde comentariului
 • abbu

  21 decembrie 2016 16:38

  Dragnea va fi de azi si multi ani inainte omul cel mai tare in Romania.

  raspunde comentariului
 • Dr. Agnea

  21 decembrie 2016 16:26

  O parte buna are alegerea doamnei Scheide vezi dictionarul romano-german.Intoducerea sharia inseamna si dreptul la poligamie, ceea ce grecului Tarficeanu ii va prinde foarte bine.Si noua !

  raspunde comentariului
 • MIC DICTIONAR TURCO-LATIN

  21 decembrie 2016 16:19

  Mic dictionar turco-latinTeleorman = deli orman = padurea nebunilorTransilvania = dincolo de padureComentariile sunt de prisos si dauneaza grav digestiei.

  raspunde comentariului
 • Jan

  21 decembrie 2016 16:08

  Puterea in Romania, o pendulare intre salam sasesc si salam alecu. Sa speram ca burca nu va deveni obligatorie, iar republica nu se va transforma in califat. Fac pariu ca in cateva luni se va taia panglica la Marea Moscee din Bucuresti si se va construi un cartier pentru rudele islamice ale sotului sirian al doamnei Servil, care dupa Revelion vor trece granita cu sutele de mii, fara sa mai fie opriti de graniceri.

  raspunde comentariului
 • popescu

  21 decembrie 2016 16:07

  Sa va fie rusine pentru porcariile scrise la adresa unei doamne. Urat, foarte urat din partea voastra.

  raspunde comentariului
  • Mda

   22 decembrie 2016 4:27

   Care doamna ba popescule? aia care a jurat pe coran? aia te scuipa in cap daca ii zici doamna. Si in plus, ce are doamna cu prefectura? te bagasi ca musca in prefectura.

   raspunde comentariului
  • relu

   21 decembrie 2016 17:38

   Sunteti de la comunitatea musulmana ?Atunci capul la cutie ca asta e tara crestina ,cu Isus si Dumnezeu .

   raspunde comentariului
 • gore

  21 decembrie 2016 15:21

  Infractorul din fruntea psd a făcut o promisiune, din țara asta vor dispărea fărădelegile și ilegalitățile comise de supușii psd... adică să-nțeleagă votanții totul se va înfăptui legal pe baza legilor ce vor răspunde cerințelor lor astfel ca niciun membru psd sau alde șmenari să nu mai fie victime ale justiției și în plus să nu mai fie opriți de la a-și exercita funcțiile în stat pe care le-au obținut cu sudoare. Dracnea ăsta e meșeriaș să recunoaștem, știe să pună femeile la muncă fapt pentru care este și judecat abuziv desigur de ICCJ cu fosta nevastă cu tot. Ce e așa grav că le dădea o pâine la femeile alea care se speteau muncind pe bani publici la sediul celui mai mare și mai socialist partid? Cu premier Servil Șpaghef infractorul va mânări cum vrea mușchii lui guvernarea. S-aude că lui Căriceanu-i dă justiția pe mână... hehe, are și ăla ceva de rezolvat p'acolo să nu-l mai puna DNA-ul la coadă cu toți șmanglăii de rând, pe el care umbla doar cu oameni mari care au pripășit țara. Până când legea nu-l va mai împiedica infractorul va trage sforile din umbră.

  raspunde comentariului
 • vasile

  21 decembrie 2016 14:39

  Pai, a mai fost România și grădina Maicii Domnului și românii i-au ales un grădinar kaghebist, că atâta știau ei despre creștinism. Acuma un musulman, mâine-poimânie cine mai știe. Cu românii, nici Dumnezeu nu se încumetă să facă pronosticuri.

  raspunde comentariului
 • getuta

  21 decembrie 2016 14:30

  hahahahahahahah, ghiolbaniame a primit ce merita , bravo dac-getilor o s-o inghitit cu multa apa ca asa trebue pentru vindecarea de cretinism se bea 5 galeti de apa pe zii pentru ca atita bea si un bou.

  raspunde comentariului
 • gheorghe

  21 decembrie 2016 14:27

  -Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.-Oferim sanse reale de avansare in cariera!-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.-Se lucreaza part-time in timpul liber sau full-time, la alegere.-Programul de lucru este flexibil.-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la adresa de email paraschiv_ghrghyahoo.com

  raspunde comentariului
 • Anton

  21 decembrie 2016 14:19

  HA , HA , HA !Super idee a avut Dragnea trebuie sa recunoasteti ! Pe plan extern va avea un impact extrem de reusit . Miscare de mare politician ! Insa pe plan intern toti geto-dacii si valahii super ortodocsi isi dau ochii peste cap . Am auzit ca Ghita - la portita- tocmai pune de o tamiie popeasca impreuna cu Preafericitii !Pe plan intern Dragnea si-a tras un glont in picior ! Asa e romanul Baiatul acela cu plete , fost parlamentar - am uitat cum il cheama - afirma odata ca Romania o sa fie tara democrata atunci cind alegerile Prezidentiale vor fi cistigate de o FEMEIE DE ETNIE RROMA SI CARE SA MAI FIE SI LESBIANA !A inceput schimbarea.....

  raspunde comentariului
 • MIHAI 2

  21 decembrie 2016 14:02

  Mamei ei i-a placut sa asculte opera Barbierul din Sevillia. De-aia nu o cheama nici Juliena nicici Cosette. *** Ar trebu ca acesta Margret Theacher a Romaniei sa isi scrie numele cu Ș ....adica ȘALDEH , ca si Iohannis se numea Johannis inainte de a -l pune aceiasi cretini Presedinte.

  raspunde comentariului
  • Dna SCHEIDE :))))

   21 decembrie 2016 16:33

   mihaidoi esti de rasul KOORULUI !"Scheide" inseamna in germana PYZZDA !Doamna PYZZDA SERVILA, premierul PSD-ei Se potriveste perfect.Cred ca Dr. Klaus Johannis rade cu gura pana la urechi. "D-na Dr Merkel, v-o prezint pe premiera PSDei, d-na SCHIEDE !" LOLL

   raspunde comentariului
+