România, țara care-și vinde mamele

de Spartakus , 25 mai 2016
România, țara care-și vinde mamele

Când Ceaușescu, dornic să facă rost de valută, a pus la cale un plan diabolic de vânzare către Germania Federală și Israel a românilor de etnie germană sau israelienă, pe principul ”marcă banul, ia-ți cetățeanul”, lumea s-a sufocat de indignare. Nu mai conta că înșiși ”vânduții” și-ar fi dat și ultimul sfanț să fie cumpărați mai repede și să scape din raiul comunist ca să ajungă în iadul capitalist. Astăzi, după ce pe Ceaușescu, vânzătorul de români, l-am împușcat, statul român continuă să-și vândă cetățenii, dar nu pentru că așa vor ei, ci pentru că așa vrea el.

Și dacă pe hackerul Guccifer mai închizi ochii că l-au extrădat în State – deși parcă i-ar fi stat mai bine să lucreze pentru SRI-ul nostru decât pentru FBI-ul lor – nu poți să închizi ochii când vezi că o instanță românească decide extrădarea unei mame pentru simplul motiv că a vrut să-și apere copilul. Cazul Anei-Maria Nedelcu, femeia fugită cu copilul ei din Canada din cauza unui soț psihopat e strigător la cer, dar relevant pentru halul de colonie în care a ajuns România. Nimeni nu poate crede că judecătorul care a hotărât ieri să admită cererea de extrădare făcută de canadieni a decis el singur asta, de capul lui. Când nu doar avocații mamei, ci și însuși procurorul, deci omul acuzării, pledează pentru respingerea cererii de extrădare, iar instanța o ține ca gaia mațul că femeia trebuie totuși extrădată nu poți să nu te gândești că nu e ceva putred la mijloc. Nu poți să nu-ți imaginezi că cineva, foarte sus, e dispus să vândă mame, doar să nu-și strice relațiile cu puternicii planetei.

Americanii, britanicii, chinezii, nu prea-și extrădează cetățenii nici măcar atunci când aceștia sunt dovediți că au comis crime. Israelul merge și mai departe: nu-și extrădează niciodată cetățenii, ci îi bagă la închisoare, cât au decis tribunalele străine, însă în Israel. Dar de-aia israelienii sunt poporul ales, iar noi am ajuns poporul cules. Mă întreb cum se va simți individul (sau indivizii) care tot acceptă ca România să-și vândă cetățenii dacă se va afla, într-o zi, că fiul Anei-Maria Nedelcu a fost ucis până la urmă de tatăl psihopat, care deja îl tortura și până acum? Îl va mustra măcar un pic conștiința, pentru că a trimis-o pe mamă în închisoare și pe fiu în mormânt? Sau e doar un robot rece precum Condrea, pus să execute și apoi scos din priză și din peisaj?

Dacă drăguțul nostru de președinte, Klaus Iohannis, tot se arată îngrijorat că n-au înflorit ficușii la timp anul ăsta, dacă tot urmărește el cu multă atenție și preocupare și cum crește iarba Cotroceniului, frumos ar fi să urmărească la fel de atent, preocupat și îngrijorat, cum mamele românce sunt vândute la export, către stăpânii planetei. Și să aibă o atitudine. Nu în calitate de președinte, ca să-i sară toți ponții, nerozii și irozii în cap că se bagă peste actul justiției, ci doar ca om. Ca simplu om. Poate că astfel ar dovedi și el că-n peptu-i de aramă bate o inimă umană. Dacă nu are nicio părere privitoare la acest caz grav, atunci ce-o să spună românii, inclusiv ăia care l-au votat? O să mai perceapă ei drept aberante acuzele că Iohannis vindea copii, când iată, ca tată al națiunii, nu mișcă un deget ca să-i împiedice pe niște străini să ne ia copiii gratis?

Iar coaliția cu trei milioane de semnături strânse pentru interzicerea căsătoriilor gay ar face bine să-i mai lase puțin pe homosexuali să fiarbă în suc propriu, pentru că nu ei sunt, în momentul de față, marele rău. Marele rău e că o mamă din România e vândută unor străini pentru că a vrut să-și apere copilul. Dacă permitem ca Ana-Maria Nedelcu să fie vândută, cu siguranță și alte mame vor fi vândute, în viitor. Iar România va deveni țara care-și vinde mamele. Asta e adevărata problemă, doamna Liana Stanciu: că o femeie din România, o mamă ca și dumneata, care suferă pentru copilul ei, cum ai suferit și dumneata, va fi trimisă la închisoare într-o țară străină doar fiindcă-și iubește copilul. Așa că, măi dragă ortodocșilor, dacă tot vă bateți cu cărămida în piept că apărați familia tradițională, ar trebui ca, măcar câteva zile, să nu vă mai pese că acum homosexualii nu-și mai dau inelul, ci-și dau verigheta, și să ieșiți în stradă. Să fiți în stradă trei milioane de români care apără familia și o mamă martirizată pentru copilul ei. Eu voi fi.

 

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Mda

  01 iunie 2016 3:13

  Bun, si cu legea ce facem? daca mama a incalcat legea, ce facem? ne facem zid in jurul ei si ne pi..am pe lege, fie ea si internationala? cum vine asta?

  raspunde comentariului
 • Ion Ionescu

  26 mai 2016 21:08

  noi nu-i suparam pe nimeni,ca asa suntem noi Romanii,precum am fost din mosi-stramosi,lasam pe altii sa ne judece romanasii nostrii,dupa Legile lor,Francezii pe Bivolaru,Malaiezii condamna la moarte,noi felicitam pentru droguriexemplele sunt 100,canadienii o la puscarie pe mama si copilul creste numarul populatii,a lor,iar noi na vaitam ca scade si scade si scade,poate Judecatorul se pregateste de iesire la pensie si mai creste ceva,ca nu strica,poate are nepoti,carora trebuieste sa le asigure viitorul....cat mai luminos.Avem speranta in Inalta Curte,care a dovedit oJudecata dreapta.Doamne Ajuta.

  raspunde comentariului
 • Maxentiu

  26 mai 2016 10:20

  In logica schioapa potrivit careia patriarhul Daniel este vinovat pentru tragedia din Colectiv, acum Liana Stanciu e vinovata pentru extradarea d-nei Nedelcu. Chiar as vrea sa te vad in strada, mai "Spartakus" nici n-ai curajul sa semnezi cu numele propriu. Pe cit punem pariu ca n-o sa fii acolo?

  raspunde comentariului
 • boboru'

  26 mai 2016 8:53

  Noi avemmaxima incredere in justitia rromanikei ca si-n sexyfarma lu' danut cel sinucis !

  raspunde comentariului
 • Ingerasu

  26 mai 2016 3:05

  Serios? Chiar asta este subiectul.. pai nu e.. subiectul este legiferam ceva imoral tocmai ca sa facem o natie de individualisti, consumeristi, frustrati .. sclavii perfecti.. Romania a fost ca un coipli tinut in beci pana la 25 de ani si apoi scos in lume... tot ce a stiut toate valorile au fost distruse cu un singur scop, acela de a creea scalvii perfecti.. teroare frica instabilitate.. tote astea insuflate prin cine.. prin presa si media.. te miri ca nu exista valori ? cine sa le promoveze.. isi permite societatea romaneasca astefl de libertati? Stiti raspunsul.. si atunci de ce le dai in temelii la cei 3 mil care mai au un dram de imunitate? Un copil tinut pana la 25 de ani stie sa se apere? stie sa reactioneze? nu .. este apasat de frica.. face cineva ceva in privinta asta.. da.. batem si schingiuim zilnic acest copil numit poprul roman.. a ajuns sa fie o rusine sa ti iubesti tara si patria.. despre asta este vorba.. demolarea valorilor.. si rezultatul..

  raspunde comentariului
 • adi

  25 mai 2016 20:31

  RUsine. Pacat ca nu era si ea pocaita sau ce erau alde Bodnariu sa se faca manifestatii si pentru ea. De 1000 de ori rusine judecatorului. Cum au luat-o pe fata aia de la Craiova de la asistenta sociala care o crestea si care in final s-a spanzurat. Desi le zisese asta, n-au crezut-o. Niste nenorociti.

  raspunde comentariului
 • Robert

  25 mai 2016 15:43

  BAI JUDECATOR CE ESTI DACA EARA FICATA TOT ASA JUDECAI ALOOOOOO IN CE TARA TRAIM CE A FACUT FEMEIA ASTA A FUGIT DE MOARTE SI VOI O CONDAMNATI DE CE NU A STAT SA MOARA.PRESEDINTE CE ESTI IOHANIS COPII AU RAMAS IN STRAINATATE FAMILIA ACEIA DE ROMANI A RAMAS FARA COPII SI ACUM CE FACEM LASAM SI COPI FARA MAME CE VRETI SA LE MAI DAM SI BUNICI REPERATI GRESALA CARE ATI FACUTO PANA NU ESTE PREA TARZIU.PAI CE MAMA DRACULUI FACETI ATI INEBUNIT CU TOTI.

  raspunde comentariului
 • cole

  25 mai 2016 15:40

  Cică am fi intrat în UE și NATO... Aiurea, rahat pe pâine, ei au intrat în țară și poporanul pe lângă a fi sclavul statului a devenit sclav internațional. Au venit ăia să ne factureze avuția națională, gaze, curent, să ne taie pădurile că erau prea dese, să ne facă șosele cu macaroane și să ne vândă produsele lor expirate sau prea periculoase. O nemernicie imensă ...

  raspunde comentariului
+