România propune UE: “Luăm 10.000 de imigranţi, dar vă dăm la schimb 1 milion de ţigani!”

de Spartakus , 09 septembrie 2015
România propune UE: “Luăm 10.000 de imigranţi, dar vă dăm la schimb 1 milion de ţigani!”

După ce în comunism am avut raţie la ulei, la zahăr, la “fraţii Petreuş” şi la “adidaşi de porc”, iată că am progresat pe calea civilizaţiei şi în curând vom avea şi prima raţie capitalistă, la imigranţi. Câţi refugiaţi arabi vom primi nu se ştie încă, pentru că Europa vrea să ne dea 7000, Iohannis n-ar primi decât 1700, Ponta ar accepta şi el vreo 2000, că ştie cât e de greu cu barca pe ape, iar Băsescu i-ar scufunda pe toţi. În cercurile guvernamentale se vorbeşte însă de o contrapropunere pe care România are de gând să o facă partenerilor europeni şi pe care, vorba Naşului (Marlon Brando, nu Mircea Sandu), aceştia “nu o pot refuza”.

Astfel, după ce au analizat statisticile, specialiştii guvernului şi preşedinţiei au ajuns la concluzia că România poate primi chiar şi până la 10.000 de imigranţi, dar numai cu condiţia să exporte şi ea 1 milion de ţigani. “Vrem să le propunem francezilor să-i ia pe toţi ţiganii din România, şi să ne dea nouă şi cota lor de imigranţi, că oricum au destui arabi, dacă mai vin încă vreo câteva mii deja Franţa devine republică islamică”, au precizat surse din Guvern. Acestea relevă că francezii sunt deja obişnuiţi cu ţiganii, care, spre deosebire de refugiaţii veniţi din Siria, se pot exprima foarte fluent în limba lui Moliere, cu un politicos “silvu ple, musiu, done moa sanc euros pur le bebe, trăi-ţi-ar franţuzoaica”. Plus de asta, printre cei 10.000 de imigranţi s-ar putea strecura şi vreun terorist ISIS, în vreme ce milionul de ţigani nu va putea arunca niciodată în aer un metrou, un autobuz, un tren – păi de ce să-l arunce în aer, când îl pot vinde la fier vechi?

În opinia oficialilor guvernamentali, pentru România propunerea este win-win: “Noi ieşim oricum în avantaj: scăpăm, momentan, de 1 milion de ţigani, care până la alegeri se întorc şi ne votează tot pe noi, şi vin şi cu 300 de euro, pe care-i cheltuiesc tot în România, deci ne creşte şi consumul şi are domnul Ponta cu ce se lăuda”. În privinţa ameninţării teroriste, sursa noastră a ţinut să ne liniştească: “Staţi relaxaţi, că nu e nicio primejdie. Păi ce să arunce în aer? Trenurile au 12 ore întârziere, pentru avioane n-avem nici cherosen, iar până se face metroul din Drumul Taberei îi converteşte PF Daniel pe toţi fundamentaliştii la creştinism!”

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • gogu

  19 august 2016 2:05

  Ba eu sunt de acor sa luam 10.000 de refugiati, dar nu la schimb cu tiganii ca astia oricum vin inapoi, ci la schimb cu politicienii, 10.000refugiati pentru 10.000 politiieni !

  raspunde comentariului
 • Andrei

  13 septembrie 2015 13:08

  Nu-s de acord sa trimita 1mil de tigani din tara ca se intorc iar si se inmultesc ca parazitii,dar nici sa primim 10000 de refugiati.Desi nu-l suport pe basescu ,sunt de acord cu el sa ii scufundam DC sa luam 10000 de refugiati ,ca sa aibe populatia cui sa le plateasaca 1000lei pe luna de persona alora cat timp traiesc fara sa munceasca...Fuck off sa ia strainii cati vor ei daca le e asa de mila de ei.Traim deja destul de prost,condusi de idioti,acum sa platim si pt refugiati,hai ca asta e buna.

  raspunde comentariului
 • Adi

  10 septembrie 2015 9:32

  Milionul de tigani este plecat de multi ani, ba chiar mai multe milioane de tigani. 10 000 de refugiati e un nr. mic insa pot sa faca mai mult rau decat toti tiganii plecati.

  raspunde comentariului
 • ilidia

  09 septembrie 2015 11:56

  S-a strecurat o eroare in "propunere". Daca trebuie sa-i ia pe toti, au incurcat-o. Nu sunt numai un milion, s-ar putea sa fie de doua-trei ori pe atatia.

  raspunde comentariului
+