HomeActualitateRomânii se pregătesc de Apocalipsă

Românii se pregătesc de Apocalipsă

Pentru că suntem ospitalieri și avem de toate, românii s-au pregătit să-ntâmpine Apocalipsa cu ce e mai bun. Turiștii se pot bucura de o ultimă zi pe Pământ în diverse locuri din țară, programul fiind foarte divers.

– În București Sorin Oprescu a pregătit o seară specială cu un concert extraordinar în Piața Constituției. Inna, Connect-R, Smiley, Hrușcă și Ștefan Bănică jr vor urca pe scenă, umorul fiind asigurat de Doru-Octavian Dumitru. La final se va consemna un nou record mondial: cea mai dureroasă și mai lungă Apocalipsă.

– Pe Valea Prahovei se va sta la o coadă cât ziua Apocalipsei de lungă. Încercați să evitați această zonă dacă nu vreți să vă prindă Sfârșitul la volan.

– În HarCov vor avea loc parade și ungurii vor mărșălui pentru dreptul lor de a petrece Apocalipsa în maghiară.

Oltenii n-au pregătit nimic special pentru ultima zi, dar se bazează pe spontaneitatea țiganilor care sigur vor încinge o ultimă luptă cu săbii și topoare.

– Nici bănățenii nu au pregătit ceva special, majoritatea preferând să petreacă Apocalipsa la unguri unde prețurile și serviciile sunt mult mai bune.

– Pe Litoral Mazăre s-a ocupat de tot și de toate. Care alegorice, paradă de costume și concerte. Toate oferite exclusiv de Radu Mazăre care a declarat că are un costum special pregătit pentru această ocazie: gândac de bucătărie, că ăștia rezistă la orice.

Moldovenii sunt gata să petreacă Apocalipsa în familie, înconjurați de verișoare, sticle și damigene.

– Românii plecați în străinătate nu vor face nimic special de Apocalipsă, vor încerca să muncească și atunci pentru a pune un ban deoparte, ca la următoarea Apocalipsă să vină acasă cu daruri pentru rude.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare