HomeActualitateRomânii sunt realiști: prima stână de oi pe Marte...

Românii sunt realiști: prima stână de oi pe Marte abia în 2025

După ce americanii au declarat că au de gând să facă prima bază pe Marte în 2022, iar olandezii au dat asigurări că în 2023 pe solul marțian va păși primul om, românii au ținut să asigure forurile mondiale că, în urma studiilor și sondajelor întreprinse, viitorul nu este așa de roz și „trebuie să ne păstrăm limitele decente și normale în ceea ce ține de previziuni”.

Oamenii de știință români au ținut să precizeze că abordarea „Marte” trebuie făcută cu multă grijă și după experimentul Curiosity pe Planeta Roșie trebuie trimise elemente vii, cu rezistență crescută într-un mediu arid, precum: invitații de la Capatos, analiștii de la Antena 3, publicul OTV ș.a.m.d. Ca, în cele din urmă, după ce se demonstrează că pe Marte se poate trăi în aceleași condiții ca și pe Terra, să se ridice primele baze românești, adică o stână de oi.

Auzind de acestea, Gigi Becali a declarat că va dona câteva mioare pentru prima bază românească, iar dacă totul merge bine, o să mute și echipa Steaua pe un stadion marțian.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare