HomeActualitateRomânio, ai mușchi? Arată-ți-i!

Românio, ai mușchi? Arată-ți-i!

De parcă nu le-ar fi fost de ajuns că au spălat creierașul îmbibat în bere al britanicilor de rând până mai era puțin și ei ar fi scris, pe buletinul de vot, la referendum, nu doar ”Da pentru Brexit”, ci și ”Mxxe Băsescu”, gurnaliștii britanicii au comis una și mai boacănă. Au înscenat, cu maximă nerușinare, un așa-zis episod de trafic de arme, ca să arate nu doar că România e zona aia din țările calde de unde vin, periodic, în UK, păsări magraoane, pardon, migratoare, cu mult puiet și păsăret mic, ci și un rai al traficanților de arme. Mai mult, deși minciuna ordinară a necrofagului Stuart Ramsey a fost demascată, șefimea de la SkyNews continuă să-l acopere, ținând-o ca gaia mațul că reportajul a fost un exemplu de profesionalism. Dar la ce te poți aștepta de la niște ticăloși care au inventat tâmpirea maselor prin tabloidizare și au trimis în lume jurnalistul-hienă, devorator de cadavre și mirositor de chiloți de vedetă? La ce te poți aștepta de la niște domni din Londongrad, care execută, orbește, planurile de dezinformare și intoxicare puse la punct la Moscova?

Fiindcă e mai mult decât limpede că reportajul lui pește prăjit nu și-a propus doar să transforme niște vânători din România în traficanți periculoși de arme, ci să demonstreze că țara noastră este un pilon șubred al NATO, care, la o adică, nici n-ar trebui apărat dacă intră rușii cu tancurile peste el. Că România în asamblu a fost ținta acestei campanii o dovedește faptul că englezii le-au cerut celor trei ungurieni care făceau pe traficanții să vorbească în română. Deși, se știe, în general ungurienii nu vorbesc românește între ei decât dacă le prinzi degetele în ușa de la lift sau riscă să moară de foame pe undeva prin Sud și sunt nevoiți să ceară o pâine în română. Carevasăzică, pentru a nu crede cumva telespectatorii britanici că e vorba de Ungaria, pramatiile de Ramsey & friends au ținut morțiș ca ”traficanții” să vorbească în română. Scenariul nu e nou, ci e patentat de mult în Occident: când țiganii, ungurii sau alte minorități, fac lucruri lăudabile, ei sunt țigani sau unguri; când ucid, dau în cap, violează, trafichează arme, atunci sunt ”cetățeni din România”, deci români, deci ”toți românii e criminali” – ca să priceapă și bizonul majoritar englez.

Acum însă, DIICOT a început să-și facă treaba, spre lauda sa, iar cei trei papagali care au acceptat șpagă de la englezi ca să mai dea o flegmă pe obrazul și așa pătat al României au ajuns deja la bulău. Nu știu câtă pușcărie vor face și care va fi încadrarea – eu i-aș încadra la înaltă trădare, pentru că fapta lor e foarte gravă, în actualul context, când Rusia ne suflă în ceafă și abia așteaptă să ne aplecăm. Știu însă că trebuie neapărat că și jarteaua aia penală de Ramsey trebuie adusă la audieri. Ei bine, aici e bătaia peștelui. Acum România are ocazia să demonstreze că e un stat suveran, cu instituții europene, și nu o țară bananieră, unde vine colonistul, ni se cacă-n cap și se șterge la cur cu legile noastre. După ce, în atâtea rânduri, România și-a extrădat cetățenii, chiar și pentru culpe mai puțin grave, după ce a închis ochii și i-a făcut scăpați pe diverși pușcași marini americani, care se dădeau cu jeep-ul prin oameni, în buricul Bucureștiului, acum e vremea ca România să arate că are și ea mușchi. Să ceară Marii Britanii, potrivit uzanțelor legale reciproc acceptate, să-l trimită pe Stuart Ramsey pentru a fi audiat și, dacă va fi găsit vinovat, condamnat în România. Nu de alta, dar poate că așa are și el, în sfârșit, ocazia de a face un reportaj palpitant ”pe bune” despre violurile de la dușuri din pușcăriile românești.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare