HomeActualitateS-a aflat, în sfârșit, câți maghiari sunt în România:...

S-a aflat, în sfârșit, câți maghiari sunt în România: doar 10.000!

Odată cu vizita premierului la Pasul Nyerges (jud. Harghita), românii au aflat lucruri spectaculoase. Iar asta pentru că Victor Viorel postează pe Facebook mai ceva ca Poptămaş (şi aici nu ne referim la citate copiate de la alţii, pe care le dă ca fiind ale lui, ci la numărul postărilor). Senzaționalul s-a produs când, ajuns la Cozmeni, pe contu'-i albastru a apărut: 'Victor Ponta is feeling Loved with Steagul Ungariei'. A fost o surpriză de proporții.

Cu lacrimi alb roșii verzui în colțul ochilor, în sfârșit am aflat și noi câți maghiari sunt cu adevărat în România. În nici cinci minute, postarea avea zece mii de like-uri. Fix! Abia acum înțelegem de ce oamenii care îl votează pe premier  îi răspund pe Facebook la grămada de postări cu comentarii de genul: "Sânte-ţi cel mai miştău premier!", "V-ă votez cu toată familiia" sau "Daţile-n gură la băsişti, să crape toţii băsişti de necaz că o să ieşi-ţi preşedinte". Aceşti oameni nu sunt agramaţi, nici vorbă! Ei pur şi simplu sunt la fel de maghiari ca şi Rozalia Biro (o ştiţi, doamna cu bipezii), iar limba străină pe care o învață în liceu e româna.

Vizibil marcat de situație, Ponta a declarat: "Ca să eliminăm odată polemica cu privire la faptul că am ajuns în Harghita, oamenii trebuie să înțeleagă că a fost o vizită oficială a delegației române în țara vecină şi prietenă. De aceea s-au intonat cele două imnuri de stat."

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare