HomeActualitateSă-i îmbrăcăm pe cei goi, că islamiștii nu-s ca...

Să-i îmbrăcăm pe cei goi, că islamiștii nu-s ca noi

Reintrat în grațiile Occidentului după ce a inundat piața cu petrol ieftin, doar așa, ca să crape Putin de necaz și rușii de foame, regimul iranian a încetat să mai fie ”opresiv”, ”tiranic” și de-a dreptul de porc cu disidenții, devenind, peste noapte, ”un partener de discuții viabil”. Așa stând lucrurile, e de la sine înțeles că președintele iranian, Hassan Rouhani, a început să fie invitat prin capitalele europene de tot felul de pișcotari fripturiști, dornici să se înfrupte din petrolul f.f. proaspăt al Iranului. Și, ca să se simtă oaspetele ca acasă, ce-a făcut unul dintre acești fripturiști, Matteo Renzi pre numele lui? A dat dispoziție, în calitatea lui de premier al Italiei, să se acopere statuile nude din Muzeul Capitoliului, nu care cumva să se oripileze onoratul musafir la vederea goliciunilor din marmură.

Ultimul care a vrut să facă asta este, din câte știu, un papă italian, pe la 1600, dar s-a lăsat și el păgubaș, dându-și seama că e penibil. Renzi nu știe însă cât e de penibil și, profitând de faptul că iranienii sunt încă pe la anul 1400 (după Hegira) și ca epocă, și ca mentalitate, a pus textila pe sânii și puțulicile statuilor.

Nu de alta, dar, după cum se știe, iranienii nu au văzut în viața lor femeie la nudul gol, ei înmulțindu-se ca paramecii, pe cale asexuată. Tot ca să nu se simtă înaltul demnitar jignit, Renzi a decis ca, la recepțiile oficiale organizate în cinstea lui Rouhani să nu se servească alcool, ci doar apă chioară și sucuri cu multe ”E” – uri, care sunt permise musulmanilor, așa cum scrie negru pe alb și în Coran.

Acum, mă gândesc că măsura ar trebui extinsă la toată Europa și ar trebui să devină și permanentă. Adică acoperim niște nuduri ca să-i facem pe plac unui singur musulman și la celelalte milioane care au năpădit Europa nu ne gândim? Că Rouhani, dacă se supără, le taie europenilor petrolul, dar vreun arăbete din ăsta refugiat, dacă se supără, le taie direct gâtul. Așa că să facă bine domnii francezi să-i pună burkha pe față Giocondei, să le dea amorașilor ăia în puțulica goală măcar niște blugi pe ei, iar domnii englezi să îmbrace statuile furate de la greci cu un cearșaf din ăla de-l poartă beduinii prin deșert. Sau cel mai bine ar fi să-și distrugă toți europenii statuile, preventiv și nici să nu se mai atingă de vin, de vreme ce oricum se lasă deja îmbătați cu apă chioară de politicieni ca Merkel, Hollande sau Renzi.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare