HomeActualitateŞapte alte tatuaje pe care ar putea să și...

Şapte alte tatuaje pe care ar putea să și le facă Andrei Năstase

Fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, actual arestat pentru fraudă la numărătoarea de ouă, și-a făcut un tatuaj pe spate în cinstea tatălui său. Acesta a ales citatul lui Publius Flavius Vegetius Renatus, „Dacă vrei pace, pregătește-te de război”.

Am apelat la serviciile unui tatuator profesionist din zona Rahova, Penitenciarul Rahova, pentru a afla ce alte modele la modă își mai poate tatua Andrei Năstase.

1. Pentru că nu știe cu latina, tatuatorul întrebat de noi îi recomandă lui Năstase jr modelele în chineză. „Conservă de porc” și „Fiu de femeie necuminte” sunt cele mai solicitate de clienți.

2. Andrei poate să-și tatueze și chipul tatălui, dar din perioada când era premier, că atunci părea cel mai vesel.

3. Un alt model la modă este tatuajul pe noadă. Acolo poate opta pentru ceva tribal, antisocial. Sau anticonstituțional.

4. Pentru a nu-și uita dușmanul, pe brațul stâng își poate face o ancoră cu mesajul „Răzbunare forever!”.

5. Dacă totuși vrea să-și facă alte tatuaje în latină, poate opta pentru un mesaj direct adresat tatălui său: Bonus Anus.

6. Fiind vădit interesat de citatele războinice, Andrei poate opta pentru cunoscutele: „Nu întoarce fundul dușmanului”, „Te sparg să mor io” și „Te fac de la brâu în jos”.

7. Cum sună sârma ghimpată? Tot cu mesaj pentru tatăl său, firește.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare