Șapte lucruri pe care nu le știai despre cazul primarului Gheorghe Nichita

de Spartakus , 02 mai 2015
Șapte lucruri pe care nu le știai despre cazul primarului Gheorghe Nichita

Ultimul client de pe lista DNA, Gheorghe Nichita, a fost ridicat de mascați și dus în fața judecătorilor nu pentru că ar fi băgat vastul în banul public, ca alți edili, ci pentru că ar fi băgat altceva într-o funcționară publică și nu voia să-și mai bage și alții. În rândurile ce urmează vă vom prezenta câteva lucruri mai puțin știute, legate de acest caz extraordinar.

*încurajată de succesul avut de  polițiștii care plimbau câini în timp ce spionau casa amantei lui Nichita, Poliția Română va înlocui câinii-polițiști din dotare cu căței coker, pentru a-i descoperi mai ușor pe infractori.

*Apple a introdus deja aplicația I-dimini! (se citește, pe moldovenește, Ai di mini!), cu ajutorul căreia toți bărbații geloși vor putea afla unde se găsește nevasta, amanta sau, după caz, verișoara și vor primi și sugestii pentru a le pedepsi pe infidele, pe ecran apărând imaginea unui pumn, a unui cuțit, a unui topor etc. Din păcate, în varianta 1.0, aplicația nu are acoperire decât în Iași, Vaslui, Bacău și alte județe din Moldova.

*după ce s-a văzut că, doar cu ajutorul poliției locale, edilii nu-și pot rezolva treburile, fiecare primărie din țară va fi dotată cu propriul clan de interlopi, după modelul Nichita-Corduneanu. În cazul în care pe plan local nu există interlopi, se va adresa o cerere către guvern, că are el destui din ăștia.

*surprinși de succesul mediatic al idilei Gheorghe Nichita – Adina Samson (amanta din primărie), producătorii de telenovele de la ProTV vor realiza serialul-reality ”Samson și Nichita”. Pentru acesta, nu va mai fi nevoie de scenariu, întrucât procurorii DNA sunt băieți buni și vor trimite la ProTV toate stenogramele cu interceptările primarului.

*primarul a scăpat de arest, fiind trimis în arest la domiciliu. El nu știe însă că procurorii analizează posibilitatea să-i trimită pe cap și fosta soție, ba chiar și soacra, Nichita fiind astfel pasibil de închisoare pe viață, chiar la el acasă.

*enervați de faptul că primarul Nichita și-ar fi trimis angajații la pensiunea unde era cazată amanta, să vadă dacă ”scârțâie patul”, Ikea a anunțat că lucrează la realizarea ”patului care nu scârțâie” nici măcar dacă pe el prestează o singură amantă și cinci culturiști negri.

*printr-o Ordonanță de Urgență, Victor Ponta a interzis primarilor PSD să aibă amante mai tinere decât ei cu mai mult de 20 de ani. Aceasta pentru că Nichita avea 58, amanta care l-a reclamat avea 33, deci iată unde duce conflictul între generații: la DNA!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • un roman mai prost

  02 mai 2015 19:08

  Fiecare Familie, tentacula, grupare cu servicile iei.altul Mafiot, pe arest la domiciliu. Platitta paza si protectia de la bugetul de stat, alt terorist, mafiot in semi libertate si averile bine mersi deja plasate prin alte banci straine, late offshoruri din paradisurile fiscale.Ma nici teoristul,mafiotul asta nu este un pericol social? Aia cu legea sunt orbi si taie dreptatea.

  raspunde comentariului
 • iris

  02 mai 2015 15:47

  AVEREA CIND VA FI CONTROLATA

  raspunde comentariului
 • oana

  02 mai 2015 15:03

  BRAVOOO DALILA ! i-ai taiat cariera,nu coama carunta ! mi-am adus aminte ,cu nostalgie,de melodia lui Tom Jones.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  02 mai 2015 10:49

  Legaturile dintre mafia de stat si mafia intedrlopa. C-au pazit Servicile, cum au aparat,siguranta, securitatea nationala, Democratia? Ele au aparat, Dictocratia. Au colaborat coordonat, condus din umbra Caracatita de stat.Statul Roman este pe mina Caracatitei de sta, politica, executiv,justitie, economie, resurse toate au ajuns pe mina gruparilor,Famililor Caracatiei de stat care se lupta din 90 incoace ptr putere, i-si impart puterea ,tara, intre ele.Fara o noua Revolutie, nu scapa romanii de teroristi, tradatori, mafioti de la putere.P.S le trebuia mafiotilor politici schenghenita, acuma sunt vizati de Europol ,Interpol sunt pe lista neagra.Daca servicle nostre le-au acodat protectie, nu-i vedeau astia din institutile statului acoperiti, cind ieseau bani devalizarti, evazionarti, delapidati Statului Roman, luau calea paradisurilor fiscale,banci offshoruri. zecile,sutele de miliarde de euro. sute de miliarde euro. Un regim dictocratic, care duce o campanie de manipulare, dezinformare,hoax mediacratic,Circul de statla televizor Mafia de Stat, Justitia si prostimea care urmaresc circul mediatic. Praful in ochi prostilor si idiotilor,maselor de sclavi.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  02 mai 2015 10:32

  cind scriam eu despre Mafia de stat,Caracatita de stat. Au si intrat, baieti cu ocghi albastri, cei de peste tot la cenzura, pus pumnul in gura .Ce sa repspecte ei legile, Constitutiace-a mai rmas din ele,ei apara regfimul fanariot-mafiot, regimul dictocratic. Atita ai duce capul pe sobolani societatilor, organizatilor secrete stat in stat rebotezate Servici dupa decembrie 89.

  raspunde comentariului
+