Șapte motive pentru care teroriştii nu vor ataca niciodată România

de Academia Caţavencu , 05 mai 2016
Șapte motive pentru care teroriştii nu vor ataca niciodată România

După atentatele teroriste din ultima vreme spaima le-a intrat multora în oase şi nu trece zi să nu vedem, la televiziuni şi prin ziare, ştiri de genul „Şoc: România, în pericol?” sau „Rămâi prost dacă nu citeşti: ce cred teroriştii despre România”. Noi vă sfătuim să staţi liniştiţi la locurili voastre, tovarăşi, că nu se întâmplă nimic. Şi, ca să vedeţi că nu vorbim doar aşa, ca să ne dăm şi noi cu presupusa, iată şi câteva motive pentru care teroriştii nu vor călca prin România nici măcar în vacanţa dintre două atentate.

1. În primul rând, ca să vină în România, arăbeţii ar trebui să ştie unde se află. Cum ultimii arabi care au mai călcat pe aici fac parte din generaţia lui Arafat (Raed, nu Yasser) se plimbau prin maşini cu 12-B-ul cu „fata romana dragalasha” e puţin probabil că noile generaţii de islamişti să fi auzit măcar de ţara asta. Că Dracula nu mai avem, Ceauşescu nu mai avem, Nadia e în State, Hagi s-a îngrăşat, de cine să mai audă?

2. Chiar dacă aud de România şi vor să declanşeze un atentat aici, arabii se vor documenta mai întâi, nu? Din fericire, toate hărţile pe care se bazează ei sunt occidentale, iar occidentalii încă n-au aflat că Bucureştiul nu e Budapesta şi Budapesta nu e Bucureşti, aşa că pe absolut toate hărţile lor capitalele astea sunt puse invers. Prin urmare, arăbeţii se vor duce la Budapesta şi vor arunca în aer nişte unguri, convinşi că sunt români. Să-l văd eu pe ăla căruia nu-i place scenariul ăsta!

3. Dar să zicem că geografia nu îi va încurca şi vor ajunge să atace, totuși, România. Va fi suficient însă să vadă prin ziare ştiri-bombă despre performanţele lui Raed Arafat ca să se răzgândească. „Ia uite, frăţică, vor spune, noi avem deja un arab care face ravagii prin țară şi nici nu ştiam. Unde mai pui că nici nu mai trebuie să consumăm explozibil şi muniţie, că Arafat îi omoară cu avioanele şi elicopterele lor”.

4. Eliminăm și impedimentul Arafat. Teroriştii vin în ţară şi încearcă să ia cu asalt o redacţie, la întâmplare. Când vor vedea însă ce exemplare sunt prin presa românească, un Gâdea, un Badea, o Creţuleasca, un Cristoiu etc, o să-şi ia rapid tălpăşiţa, urlând: „Ahmed, hai s-o tăiem d-aici, că ăştia-s mai talibani ca noi!”.

5. Bun, nu merg la redacții, că au fumat deja varianta asta în Franța, şi se decid să comită atentatul în RATB. O să şi-o ia rău de tot chiar din primul autobuz, de la hoardele de pensionari ce vor tăbărî asupra lor. Dacă scapă de pensionari, tot nu vor putea plasa bomba, întrucât tradiţionalul miros de transpiraţie îi va doborî. Păi ce, numai arabii au bombe, noi n-avem şi noi arme chimice?

6. Să admitem că, în cele din urmă arabii reuşesc să plaseze bomba, nu contează unde, şi aşteaptă să explodeze. Staţi calmi, nu va exploda niciodată, pentru că o şatră de ţigani a pus ochii pe ea şi, până să spună arăbeţii „Allah Akhbar!”, bomba e deja dezamorsată, dezmembrată şi vândută la REMAT, alături de două capace de canal şi o fabrică de rulmenţi.

7. Dezorientați, bătuţi măr, căcaţi pe ei, teroriştii decid să părăsească imediat România şi fură o maşină. Ghinion!, cum ar zice un clasic în viaţă, pentru că sunt 99,99% şanse ca maşina respectivă să aparţină unui cocalar, deci e imposibil ca arabii să ajungă cu ea prea departe. Lăsăm deoparte maneaua dată la maxim, dar voi aţi încercat vreodată să conduceţi cu un tencălău de cruci, iconiţe, lănţişoare, odorizante lipite pe parbriz?

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Alexis Tesaloniki

  06 mai 2016 14:25

  Subiect ``Cațavencilor`` bătu-v-ar ``moș Țiri cu un bonus la Balc și câteva cărămizi verzi cu banderole că nu-i calic``, nu vă jucați cu ``napalmul`` poate fi ``confecționat`` artizanal__vremea lui ``Zyclon B`` a trecut, s-ar putea ca la noapte să pățiți un ``pocinog`` în pat cum li se spune pruncuților hiperactivi care se joacă cu ``răpelțurile`` chibriturile ... În decursul anilor, am avut câteva contracte limitate în zonele de conflict... Sunt edificat. Poporul arab nu mă refer la o țară anume = toți sunt o apă și un pământ, preocupat de aritmetică, construcții megalomane, astrologie, artă, medicină..., recunoscut din negura vremurilor a degenerat iremediabil devenind odios, sangvinar, primitiv, expansiv, alcătuit dintr-o șleahtă de troglodiți criminali. Excepțiile sunt rare, dar și cu acestea trebuie să fim precauți. Sunt îndoctrinați din fașă de ``opiumul popoarelor`` = de ``maculatura legată în coperți verzi scrisă cu litere îmbârligate de la dreapta la stânga în care pedofilul profet Mohamad`` le promite criminalilor odioși kamitkaze cohorte de fecioare în Rai... Structuri militarizate avem trebuie să fim vigilenți, zevzecii acționează aleatoriu__nu aleg. Migrația nu va putea fi stopată, dar trebuie triată la sânge cum fac vecinii noștri, gândit un concept strategic. Nu cred că acești odioși criminali masă de manevră, oameni ai peșterilor ``vor moșteni Pământul`` vor stăpâni Europa, în veacurile următoare cum arată predicțiile există ac și pentru cojocul lor... Un ``Hicler`` s-a născut deja, ``munca îi va face liberi`` în curând. ``Ja, ja ich glube ! Jemand muss hier Ordnung machen`` ! ``Da, da, cred ! Cineva trebuie să facă ordine aici`` ! În nici un caz ``DDR_ista comunistă Anjelika Merkela împărăteasa teutonilor care i-a adunat pe toți arăboii și îi strânge la pieptu-i generos`` ``încălzește năpârcile la sân``, ``nemțălăii`` în procent maxim fiind de vârsta a - 3 - a cu natalitate minimă ca și țările nordice având nevoie de slugi plătite cu două parale... Un răget dintr-un măgar mort scoți mai degrabă decât o vorbă sau o faptă bună de la acești nenorociți ``harapi`` - - Prima vină o poartă prăpădiții de ``yanchei retarzi și obezi în proporție de peste 80 de peste Gârlă care au spart cuibul de viespi agățându-l`` în ștreang pe Sadam, triburile lui sunite declanșând această nenorocire în lume în loc să îi lase să fiarbă acolo în seul lor de oaie... În decursul istoriei ``yancheii`` au procedat la fel au bombardat și au fugit cu coada între picioare mai mult înfrânți decât victorioși... O zi binecuvântată__liniștită de Sărbătoare vă doresc ! ``

  raspunde comentariului
 • scrisoarea unui terorist arab ajuns in Romania

  06 mai 2016 2:25

  "Zalutam cu rezbekt, Jefu. Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar. Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la c_r, noi luat c_r fok. Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan Beee, "bomba cu bum-bum"... ! Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geam sparte ca la Beirut, tigle kazut cap cind vind bate. Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam... Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat, zigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei... Draga Jefu, gineva furat la mine gas bastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania, mult cretin ! Zbierat, zguibat la sin, c___t be mine de frica ! Jefu, ma indorg acasa ! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba. Hussein"

  raspunde comentariului
  • Chris

   15 mai 2016 16:57

   Am ras cu lacrimi!! Bravo celui ce a scris_oAm ras cu lacrimi!!! Umor 100

   raspunde comentariului
+