HomeActualitateȘase modalități prin care românii prezic viitorul

Șase modalități prin care românii prezic viitorul

O echipă de cercetători, de data asta non-britanici, a ajuns la concluzia că oamenii au posibilitatea de a anticipa diverse evenimente. Se pare că tot ce trebuie să facem este să ne ascultăm corpul care ne spune cu 2 secunde înainte că șeful va intra pe ușă și ne va prinde jucându-ne pe computer. Și cum toți suntem curioși și dispuși să învățăm să ne ascultăm corpul, iată câteva semne care ar putea trăda viitorul apropiat.

  • Un coș pe fața unei pițipoance poate însemna că va sta în casă sâmbătă seara. Păi cum altfel? Cum să danseze fata pe mese în Bamboo știind că nu este cea mai cea dintre gagici?
  • Altă modalitate excelentă de a prezice viitorul este durerea de cap a nevestei. Pentru bărbați, ăsta este semnul care le arată cu o probabilitate de 99% că n-o să aibă parte de bucurii în pat.
  • Dacă ai băgat o shaormă picantă cu de toate de la Dristor, există șanse destul de mari să trebuiască să îți asculți corpul pentru a evita un dezastru. În cazul ăsta viitorul nu sună prea bine.
  • Dacă tu, gagică belea, arăți de parcă ți-ai dat drumul pe horn, este felul corpului de a-ți spune că în viitor solarul îți va arde și ultimii doi neuroni.
  • Foamea experimentată de 1 din 3 români, când salariul întârzie 2 luni, trădează capacitatea corpului de a-i spune că nu-și va primi banii în viitorul apropiat.
  • Nu în ultimul rând, tremuratul excesiv al elevilor de clasa a 12-a în sala de examen și vibrațiile telefonului din buzunar demonstrează puterile acestora de a anticipa subiectele de la bac.

 

 

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare