Savanții ruși cer includerea lui Lama Iliescu în patrimoniul mondial al UNESCU!

de Eugen Cismasu , 30 martie 2021

Savanții ruși ai Institutului de Studii ”Davai Lama” din Niznai Novgorod au făcut recent un apel la UNESCU, solicitând ca mumia unui presupus călugăr tibetan, descoperită, în cartierul Primăverii din București, atât de bine conservată, încât ei sunt de părere că personajul, stafidit în pragul vârstei de 90 - 100 de ani, nu este mort ci aflat într-o stare rară de înălțare spirituală numită "tukdam", să fie inclusă în patrimoniul umanității, astfel încât să fie evitată interacțiunea distructică a comorii internaționale cu diversele elemente ale sistemului de justiție.

"Este vorba de un caz unic în lume", au declarat savanții ruși, "care poate fi studiat doar în România. Un mare Dilaila Lama al Kamasutrei de Partid cu poporul, deși crezut mumificat pe scena politică, este într-un tukdam ce îi asigură încă efluvii decizionale. S-ar părea că Maestrul nu e străin de menținerea pe scena politică a PSD, ceva considerat chiar de către proprii membri ca fiind de domeniul supranaturalului. Mumia acelui învățător, cunoscută acolo sub titulatura "moască comunistă", stă în poziția "loto 6/49", considerată singura alternativă socială de prosperitate fără implicare politică. Spiritualizatul afișează postura "lotus vraja"cu palma stângă deschisă ca un simbol al Sutrei marxiste iar dreapta întinsă spre înainte, semnificând atitudinea maselor largi de adoratori. Facem un apel fierbinte către colegii savanți din justiția română să lase mumia în starea ei de conservare. Sunt informații că cercetătorii români de prin instanțe încearcă să demonstreze că liderul spiritual nu este deloc în stare de meditație, activîndu-i juridic unele păcate care i-au adus sanctificarea din partea populației cu creier mumificat", se arată într-o scrisoare deschisă, atașată apelului către UNESCU

Deși cercetătorii internaționali sunt de părere că, în general, mumiile descoperite în poziții meditative ajung așa din privina unor gene defecte și neimplicate în procesul normal al descompunerii, savanții ruși răspunzători de România sunt convinși că Dilaila Lama Iliescu este sub patronajul unei gene unice, ceva mai complexe: mai precis o geoană prostănacă, dublată de genomul vanghelie cu cromozomii străbuni închinători la sfânta vacă.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • SE MARESC PENSIILE CU 40 LA SUTA IN 2100 !

  16 aprilie 2021 16:42

  O VESTE BUNA ! SE MARESC PENSIILE CU 40 LA SUTA IN 2100 ! PANA IN 2100 , AVETI PUTINTICA RABDARE , SI O SA AVETI O VIATA MAI BUNA IN ANUL 2101 ! IN 2021 , NU SUNT BANI PENTRU PENSII , DECAT PENTRU VACCINURI ! IAR VACCINURILE SUNT IMPORTANTE ! IN 2101 , O SA AVETI UN TRAI MAI BUN , O VIATA MAI BUNA !

  raspunde comentariului
 • VICTOR STANCULESCU A FOST DAT AFARA DIN SPITAL CU PICIORUL IN GHIPS !

  10 aprilie 2021 11:32

  VICTOR STANCULESCU A FOST DAT AFARA DIN SPITAL , CU PICIORUL IN GHIPS , SI A FOST CHEMAT ELICOPTERUL CU CEAUSESCU , CA SA-L IA PE VICTOR STANCULESCU DE LA SPITAL , SI SA SE INDREPTE CU ELICOPTERUL IN PIATA UNIVERSITATII , UNDE AI ASTEAPTA UN GRUP AI OAMENILOR MUNCII , CARE ZIC CA REZIST FRIGULUI DIN CASE , SI AU IESIT IN PIATA UNIVERSITATII CA SA SE INCALZEASCA , DE LA AERUL CONDITIONAT , DE LA ELICOPTER !

  raspunde comentariului
 • DE INVIERE A SE FACE UN VACCIN CU MODERNA !

  05 aprilie 2021 19:11

  DE INVIERE A SE FACE UN VACCIN CU MODERNA !

  raspunde comentariului
+