HomeActualitateScandalos: Un chirurg român a cusut la loc doi...

Scandalos: Un chirurg român a cusut la loc doi siamezi fiindcă n-au dat șpaga cerută!

Cu puţin timp în urmă, a dat ocol planetei vestea că un reputat chirurg român ar fi reuşit să despartă, în urma unei intervenţii-maraton, de aproape 12 ore, doi fraţi siamezi din Caracal. Cei doi se născuseră în urmă cu 20 de ani în pitorescul oraş oltenesc şi erau chiar mai faimoşi decât alţi doi gemeni porniţi, cândva, de aici – Marius Tucă şi Dan Diaconescu.

Cei doi siamezi erau uniţi în zona capului de sus şi a capului pieptului, dar toată viaţa fuseseră nemulţumiţi că nu-şi pot folosi cum vrea muşchiu’ lor şi alte capete şi de aceea, fiind foarte timizi şi ruşinându-se unul de celălalt, nu ieşiseră niciodată cu o fată. Chirurgul la care facem referire şi căruia ne e şi ruşine să-i mai scriem numele, după ce a făcut, s-a arătat, iniţial, impresionat de povestea lor şi a acceptat să-i separe.

Dar, la doar o zi după reuşita intervenţie chirurgicală, pe când cei doi agăţau de zor gagici pe paginile lor (separate!) de Facebook, medicul a pretextat că uitase o foarfecă în capul unuia dintre ei, aşa că i-a operat din nou şi i-a cusut la loc! Abia după ce familia celor doi tineri a acceptat să facă declaraţii publice, a ieşit la iveală şi motivul acestui gest şocant: potrivit tatălui băieţilor, chirurgul i-ar fi cerut, înainte de operaţie, suma de 2.000 de euro ca să-i despartă, afirmând că el atâta ia pentru o operaţie.

Părintele celor doi a vrut să facă pe olteanul şmecher şi, după ce s-a văzut cu fiii despărţiţi, i-a spus medicului că, fiindcă făcuse de fapt două operaţii într-una singură, el nu-i dă mai mult de o mie de euro! În prezent, chirurgul este cercetat pentru infracţiunea de luare de mită, iar cei doi fraţi aşteaptă să fie despărţiţi iarăşi, de un medic mai ieftin.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare