HomeActualitateScrisoarea lui Alexandru Vanghelie către tată

Scrisoarea lui Alexandru Vanghelie către tată

Sărna tată și sărna și lu doamna Oana și mamei,

Ioz bine sănătos. Aici în Marea Anglie e frumos, dar nu prea căi frig, ploă și multă carte de citit. Și toți crede că eu știu bine engleză, dar nui aja. Unde mai pui că aici nu se prea poate face orice vreau eu că mă amendează. Nu preami place, zău.

Și fetele paici sunt urâte. Are pistrui toate, roșcovane, nare și ele nimica sexy. Da leam rezolvat și palea de pă Faisbook ce se dau mari că mașteaptă până vin de la studi. Leam zis vreo doo să mă țină minte.

Num-i place nici c-ăi rasism mare aici la englezi. Mam dus ieri prin centru Londrei și au început niște polițai să măntrebe dacă am furat ceva, că mă vede-au că fug pe străzi după un amic. Leam zis că nus din-trăia care fură prin magazine sau pe card. Eu cel mult fac dastea pă persoană fizică, cum mai învățat tu tată. Care apropo de tine, îmi e foarte dor. Mai ales de când stăteam amândoi împreună și aveam discuțiiile alea lungi despre viață, valoare, bani, dujmani ect. ect. Aici nai cu cine să vorbesc că-z toți dăștepți și vorbesc din vârfu nasului pe sus, cum se zice.

Tăticule sai grijă de partid până vin eu că am de gânduri multe să fac carieră ca tine. Ai grijă și de sectorul 5, să nul înfrumusețe-zi pe tot și mai la-sămi și mie ceva de făcut în el când voi cantida ca primar, coi fi și eu vrednic ca tine.

 

Team pupat tăticule,

Alexandru Van Ghelie (așami zic ăștia paici)

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare