HomeActualitateScrisoarea lui Marian Vanghelie către Moș Crăciun

Scrisoarea lui Marian Vanghelie către Moș Crăciun

 

B-ă Moșule,

Sunt tot eu, primarele cuminte care este, Marean. Să știiii că io sunt tare supărat pă tine! Păi cum adică b-ă, moșule, anul trecut de ce na-i venit la mine? Păi Oana mea cu mine și cu fiu-miu am tot pregătit bradul (la-m împodobit numa’ cu Rolecsuri noi, nu ieftineli furate!) , am avut cea mai belea casă de Crăciun și tu ma-i ejaculat de pe lista ta! Bre, asta e nu e corect. Sau poate a fost doar unu’ dintre testurile tele, să vezi dacă o să fiu cuminte și dacă nu ai veniit la mine? Hai să zicem că te iert, o-i fi fost și tu ocupat cu cadouri pentru engleji și franceji și na-i m-ai ajuns și la Oana și la mine.

Oricum o fii fost, io s-ă știii că me-am făcut toate treburile în 2012. Am câștigat iar în Sectorul care este și am ajutato și pe Oana să ajungă din nou la Parlament acolo, să se lupte cu sărăcia din familia noastră, că anu’ ăsta nici nu știu câți mici și bere am dat la sectorenii mei, să mor io!

Moșule, dacă viii la noi în seara asta, să ști că nu o săț-i fure nimeni reniiii, cum sa mai întâmplat în anii trecuți. Și fără cadouri dinalea de o să râdă Oana de mine, adică Abecedare sau abaxuri, abacuri, cum leo zice. Mai binem-i aduci și tu niște almanahe. Hai, că dacă ești băiat de băiat, î-ți țin și ție un loc la Vanghelion, s-ăl vezi pe Smiley.

 

Te pup-ă dulce a-l tău fan,

Marean cel nambăr one!

P. S. Me-a venit o ideie acum, cât scriiam la scriisoare. Nu mai bine î-ți schimbi tu numele în Bo$$ Crăciun?

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare