HomeActualitateScrisoarea lui Vanghelie Marean către fiu

Scrisoarea lui Vanghelie Marean către fiu

Dir son, cum zic englejii

Sânt fericit saud căți place în Marea Anglie și simt cam făcut o investiție dă viitor dând-ute la o școală cum nam reușit eu să vopsesc în tot sectorul 5. O săți re-amintesc că miam amanetat un ceas de 300 de coco pentru studiile tale, așa că să nu mă dez-amăgești.

Englejii sunt rasiști, știe toată țara, că da-ia le zic toată lumea „Albion”. Că de fapt erau o nație formată de unu Ion Albu, deci rasist. Tu să stai cu fruntea sus și să le spui la toți care tentreabă că nu ești nici țigan ursar, nici lingurar și nici gabor: ești țigan de primar, care e cea mai de aproape perfecțiune rasă țigănească, se știe!

Când mă uit acum pă giam văd că ploă ca la tine, și asta ne apropie, unde mai pui cam făcut și puține decorațiune în sector să te simți ca la engleji când vi acasă. Casa noastră din sector e ca Anglia, înconjorată de apă. E frumos. Ca cum aș avea o piscină cât un sector. O săț i las și ție dă muncăn sector că știu căț-i place munca. Șacum vin preteni da-i tăi la poartă săntrebe de tine și te strigă melancolici și triști care sunt ei: „Mamele lu Alexandru? Îl lăsa-ț-i pă Alex să vin-o cu noi să vândă semințe?”. Îmi vine să plâng dă durere și jale. O să pun SiDiul cu Salam că e dă inimă albastră și mă liniște-ște. E SiDiul cumpărat cu tine din față de la Ateneu, cu trei la 10 mi.

Cât despre femei, ca-m văzut că te supără, să nu le i-ei la suflet fiule. Și las-ăle pestea daici căs sărace. Tu caută una advocată, doftoriță, manechină, miss, ceva dă carieră, și așazăte la casa ta.

 

Te pupă tata pă frunte și persoană fizică,

Marean

P. S. – colegii dă partid abea așteaptă să vi. Sunt enchante să știe că pot lucra sub comanda ta.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare