HomeActualitateSculați, voi impozitați ai statului, voi osândiți la taxe,...

Sculați, voi impozitați ai statului, voi osândiți la taxe, sus!

Guvernul intenţionează să renunţe la cotă unică de 16%, începând din 2016, şi să introducă cote progresive de impozitare a venitului, în trei trepte, de 15%, 25% şi 35%, potrivit unui document elaborat de Ministerul Finanţelor Publice, ministrul delegat pentru Buget şi consultat de MEDIAFAX – document deja negat de băiatul acela care minte după cum respiră și care se vrea președinte. La fel cum a negat, de fiecare dată, toate taxele, accizele și noile impozite pe care ni le-a vârât în ultimii doi ani în bunăstarea promisă. Pentru el, și anul acesta s-a făcut creșterea economică la hectar de nu se mai vede omul din lanul de taxe și impozite.

De când scriu, la fiecare început de guvernare (ce mi-e că mă buzunărește Guvernul cu mâna dreaptă sau cu cea stângă?), îmi pun aceeași întrebare: există viață după taxe? Se pare că da, altfel nu-mi explic bucuria celor care muncesc cu capul plecat și se lasă numai jumuliți.

Ce-i drept, peste tot în lumea aceasta s-a profitat de lene și sărăcie, în sensul că masa de manevră alcătuită din săracii ademeniți cu nemunca prin mită asistențială sunt folosiți ca mijloc de șantaj și presiune de către politicieni pentru a mulge clasa de mijloc. Adevărații exploatați la ora actuală suntem noi, clasa de mijloc, cei care muncim divizați ca niște proști – că așa am fost educați “de dreapta” (individualiști, solitari, singuri pe piață – că așa cere piața) să nu avem “sindicat”, că cică ne reprezintă partidele așa-zis de dreapta interesele.

Așa că sistemul nu numai că profită de noi fizic (luându-ne banii), dar ne mai și induce tot felul de milostenii în cap prin așa-zisele politici corecte. Cum de aceste politici corecte sunt total discriminatorii față de “mine”, cel care dau banul să-i hrănesc pe toți?

Și, să nu rămânem năuci de la atâta impozitare, doresc să vă reamintesc unde se duc ei, banii noştrii, atunci când se duc. Banii aceştia nu ne sunt scoşi din buzunar din motiv de „eu îmi apăr sărăcia şi nevoile şi neamul”, ci pentru a-și cumpăra politicienii „pacea socială” și a asigura bunăstarea grupurilor de interese care sponsorizează campanii electorale. Da, acelea care au plodit miliardari de carton numai de la ţâţa bugetului. O parte-i vedeți agitându-se penal prin Parlamentul României.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare