HomeActualitateScurt ghid al activităţilor recreative pe care ți le...

Scurt ghid al activităţilor recreative pe care ți le poți permite în maşină, la coadă către Valea Prahovei

Dacă sunteţi masochist şi preferaţi s-o ardeţi și weekendul ăsta cool pe Valea Prahovei, printre familii nefericite pe motiv de preţuri, cocalari tatuaţi-agramaţi şi munțomani de sfârșit de săptămână, asortați cu trolere și boxe portabile, atunci inevitabil o să vă ardeţi la foc mic neuronii în tradiționalele deja ambuteiaje de pe DN1. După lecturarea scurtului nostru ghid, însă, timpul pierdut nu va mai fi o problemă! Iată câteva activităţi pe care puteţi să le practicaţi în automobil, singur sau împreună cu familia enervantă de pe bancheta din spate.

Meditaţia transcedentală

E vorba de deconectarea spirituală imediată de la peisajul plin de gunoaie şi de catralioane de maşini jegoase. Aveţi nevoie de: un flacon de somnifere, beţişoare parfumate chinezeşti, un CD cu muzică relaxantă ( exclus Guţă!) şi, opţional, un joint cu marijuana. Puneţi CD-ul, inspiraţi profund, aprindeţi beţişoarele, intraţi în atmosferă şi pufăiţi cuiul. A, somniferele sunt pentru ceilalţi pasageri. Ca să nu vă deranjeze din meditaţie.

Jocul cu luna

Poate fi practicat doar dacă ceilalţi pasageri sunt prieteni sau prietene. Exclus membrii familiei. Cum se joacă? Ceilalţi ocupanţi ai locurilor se îmbată criţă. O sticlă de votcă e suficientă pe parcursul distanţei Comarnic-Buşteni. Şoferul poate consuma doar bere fără alcool. Prin tragere la sorţi pasagerii vor deschide pe rând geamurile maşinii, îşi vor da pantalonii jos şi-şi vor arăta fundul pe geam celorlanţi participanţi la trafic. Vorba vine trafic. Ambuteiaj. Recomandabil în timpul expunerii să se strige: fraiere, e lună plină!

Cerşetoria de amuzament

Recomandată familiilor cu copii mai mici. Aceştia sunt daţi jos şi, contra unor recompense dulci, trimişi să cerşească pe lângă celelalte maşini blocate. Copilul care aduce cel mai mult mărunţiş, biscuiţi sau resturi de suc în sticle de plastic, câştigă.

Focul de tabără

Joc de societate recomandat doar dacă sunteţi mai mulţi prieteni cu maşini. Pur şi simplu ocupanţii unei maşini mai vechi, eventual potenţial participantă a programului Rabla, se dau jos din maşină în mijlocul ambuteiajului şi toarnă pe autovehicul benzină. Sau alte substanţe inflamabile. Apoi se dă foc la rablă în timp ce prietenii cântă în cor melodii vesele. Garantăm distracţie maximă şi atmosferă incendiară. Mai ales că intervenţia pompierilor este exclusă. Din cauza ambuteiajului. Continuarea drumului se face în maşinile prietenilor.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare