Sebastian Guiță la doctorul Kovesi

de Mihai Enciu , 28 septembrie 2016
Sebastian Guiță la doctorul Kovesi

Sătul de atâta puie luată în porții mari de la DNA, parlamentarul șmenar Sebastian Guiță s-a detonat ieri făcându-și un autodenunț la Parchetul General. Deputățelul cu belciugele SRI în nas a dezvăluit că în 2012 a fost un dobitoc și a falsificat împreună cu alți gealați un raport tehnic care spăla acuzația de plagiat la adresa doctoriței Kovesi. Cităm:"În cursul anului 2012, am participat în mod direct la redactarea în fals, fără respectarea prevederilor legale, a Raportului Tehnic de Expertiza întocmit de Comisia Tehnică a Consiliului Național de Etică în cazul tezei de doctorat Laurei Codruța Kovesi. Dețin date și dovezi care demonstrează că aceasta comisie nu s-a întâlnit niciodată, iar redactarea în fals a raportului s-a făcut cu implicarea unor înalți demnitari ai statului și cu știința Laurei Codruța Kovesi".

Fanii DNA au luat foc invocând faptul că un penal ca Guiță n-ar fi obiectiv și că denunțul este o formă de „ba p-a mă-tii” utilizată de șmenarul prahovean spre a o ologi pe căpetenia făptuitorilor dreptății din România. Că, zic gazetarii onești din țara asta, dacă doctorița Kovesi este scoasă din joc, la DNA vor crăpa toate dosarele iar corupții, Paștele mamii lor, rămân în libertate.

Nea Traian nu pierde ocazia și sare pe interval cu să dea și el un pumn. Bătrânul lup de mare susține că a aflat de la niște flăcăi că deputatul Guiță a fost trimis la mușamalizare de SRI iar lucrarea s-a făcut în cârdășie cu Mihnea Costoiu, hăndrălăul Ambramburicii, pe post de surogat de ministru al educației. Mai mult, același nea Traian susține doctorița Kovesi ar fi avut galerie ca lumea la Universitatea de Vest la susținerea doctoratului, vuvuzelele Coldea și Maior fiind în primele rânduri. Nea domnul Băsescu mai suge. Mai sugerează am vrut să zicem că spălarea cadavrului lui Ponta de acuzațiile de plagiat s-a făcut la pachet cu cel al doctorului Laura în cadrul unei operațiuni de igienizare de tip o labă spală pe alta a sistemului ticăloșit și că n-a putut să tragă de sirenă ca Vasile Roaită întrucât nu avea dovezi palpabile. Păi, bine frate, ca ce pana lui Hector n-ai scăpat-o pe surse? Aud? Să nu zici că matale nu faci d-astea că nu te credem.

Dr Laura comite un comunicat de presă pe site-ul pna.ro, ca ce chestie amestecă instituția în ciorba asta nu se știe, în care rupe pisica. Și precizează că n-a plagiat și că deputatul Guiță este cercetat în patru dosare penale. Aloooo, doamna Laura, doamna doctor, păi ce facem doamnă cu prezumția de nevinovăție?! Și ce legătură de cauzalitate este între eventualul  plagiat al dvs. și hoțiile lui Guiță? Pe Guiță îl cercetează băieții la banditism iar pe dvs vă cercetează alți băieți dar de sens contrar la deontologie. Sau nu așa stă treaba într-un stat de drept?

Treaba mare este în plină derulare (n-am găsit altă rimă!). Iar dacă unchiul Maior trece de partea poporului asuprit de dr Laura și mai basculează vrei doi , generali anti Coldea (și ăsta doctor cu doctorat la secret) ne umplem de respect. Cum ar fi să se demonstreze fără dubiu că șefa DNA a ciordit idei și fraze de alții inventate, vorba poetului?

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Eugen

  29 septembrie 2016 13:42

  Draga Codruta, Pe Ghita si Base ii mai salveaza cu injectiile cu stricnina ! GHITA MINTE CA UN PORC SECURIST Comisia aia care a fost condusa de Ghita e o inventie si o minciuna jegoasa La sustinerea publica, fiecare din comisia de evaluare depune un referat ! Dupa sustinerea publica se da PE LOC UN CALIFICATIV semnat de toti si se declara doctorul ! La comisia superioara nu se face referat si se voteaza DA SAU BA ! Jos ai mai ajuns Base !

  raspunde comentariului
 • sissi

  29 septembrie 2016 9:13

  Sa auzim in clar numele "inaltilor demnitari" ai statului implicati in aceasta farsa de prost gust ,facuta de un mafiot cu 5 dosare penale ! Sa vina in fata natiunii si respectivii si sa-si puna cenusa in cap asa cum a facut Ghita !

  raspunde comentariului
 • GHITA pe GHEATA (piciorul stang dinspre moscova)

  28 septembrie 2016 1:57

  Bagi strambe la pachet cu haita de borfasi basescupontaghitanastasevoiculescuudreadragnea enciule, sau encul

  raspunde comentariului
+