Seismologul Ponta gândeşte ca o Cizmă

de Nestor , 28 august 2016

 

Victor Ponta loveşte din nou: "Am vrut sa vad din presa italiana cum se pozitioneaza oamenii politici fata de aceasta tragedie ( stiut fiind ca noi romanii semanam deseori cu fratii nostri din Peninsula ) - si m-am bucurat ( pentru Italia) sa vad ca niciunul nu a incercat sa foloseasca moartea oamenilor pentru un interes politic / niciunul nu a iesit a doua zi sa spuna "Coruptia ucide" ( desi ceva coruptie au si ei in tara lor minunata) / nimeni nu a sarit imediat sa ceara schimbarea Guvernului!"

Fireşte, mostra de gândire pontistă a fost postată pe Facebook şi am respectat întocmai ortografia cam albaneză a italo-dacului Ponta, din respect pentru un fost Premier al unei ţări în care şi Gabriela Firea este rugată să candideze pentru Preşedinţie. Emitem câteva observaţii corective, izvorâte din mintea ce nu ne-ar permite niciodată să intrăm în politica înaltă românească:

1. Dezastrul Peninsular este unul natural, adică provocat de Mama-Natură, iar cel de la Colectiv s-a datorat unor anusuri contra Naturii; şi-l menţionăm aici doar pe Piedonele nostru, care are din Italia doar Talia personajului original, fără copy/paste;

2. Cutremurele de pământ italiene nu sunt provocate de corupţie, pe modelul cutremurelor politicii româneşti atunci când seismologii din DNA găsesc numeroase replici, trase la xerox, ale contractelor prin care avocatul Ponta a luat bani de la Buget fără să presteze decât oral, la televizor;

3. E adevărat că românii seamănă cu romanii din Cizmă, dar asta-i ceva valabil pentru partea de Sud a lor, acolo unde mafioţii sunt la fel de admiraţi ca aceia din politica românească, pentru că dau şi la popor o pizza din agoniseala lor social-democrată;

4. Nimeni nu cere la ei demisia Guvernului după un cutremur, deoarece Guvernul organizează excelent operaţiunile de după cutremur, iar spitalele lor nu sunt închise imediat ulterior studiilor de fezabilitate şi licitaţiilor, precum am descoperit noi că se întâmplă în Dacia, după cutremurul Colectiv.

Oricum, ne simţim datori să apreciem creşterea calitativă a postărilor dlui Ponta: nu a relaţionat în niciun fel seismul italian cu activitatea vulcanică din ultima vreme a lui Băsescu şi nici n-a acuzat că pe dl Iohannis l-a prins evenimentul în concediu, aşa cum îl surprindeau căderile de avioane şi autocare pe dl Ponta în sala de baschet. Dar poate tocmai i-am livrat nişte idei, aşa că-i dăm şi noi un follow pe Facebook, să vedem ce mai postează după cutremurul prognozat prin demisia sa din PSD şi aderarea la adevăratul Partid ce i se potriveşte, PRU. Am pronosticat acum conform televiziunilor sale preferate. Dacă o fi informaţie mincinoasă, îl rugăm pe dl Ponta să precizeze trei surse (în afara amicului Dragnea) care să dea asigurări că domnia sa va continua să lupte în PSD, până la ultimul clinchet de cătuşe.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • tataie

  17 noiembrie 2016 14:16

  Avortonu asta de ponta face o comparatie tare bizara vorba tzutzarului ciuvica de la a3. Pai, mai unchesule nu e asa ca nici cutremurul din Italia nu a avut autorizatie de functionare asisderea salii de la Colectiv sau mai la obiect D-zeu nu bate cu paru dar este atent la soarta ticalosilor...

  raspunde comentariului
 • Alex

  01 septembrie 2016 13:35

  ion ionCe sa-i faci mai ioane, normal ca oamenii scot articole despre Ponta daca pe maurici il mananca limba mai ceva ca raia. Nu e eveniment intern sau extenrn pe care pontanacul sa nu-l lege cumva de guvernul technocrat sau de cetatenii care, pe buna dreptate, l-au dat jos din fruntea guvernului. Ca nu mai conduce destinele Romaniei e chiar un lucru bun, dar a fost la mustata, ne-a trecut glontul pe la ureche.

  raspunde comentariului
 • ion ion

  29 august 2016 9:51

  Bre da tare va e frica de Ponta .Nu e zi sa nu apara articole denigratoare la adresa unui cetatean ce nu mai conduce destinele Romaniei.

  raspunde comentariului
 • tedy

  29 august 2016 8:19
 • gore

  28 august 2016 22:12

  Ponta este precum alegătorii psd pe care Liceanu-i numea cei 52 români analfabeți cu diplomă.

  raspunde comentariului
+