HomeActualitateSemnul Fiarei a lovit Mama Rusia

Semnul Fiarei a lovit Mama Rusia

Producția de votcă a Marii Distilerii de la Răsărit a scăzut cu 22,3% în 2014, ajungând la 666 milioane litri. Faptul a adus cod roșu de alertă atât la Kremlin, cât și (mai ales) în anexa numită Patriarhia Moscovei.

"E semn diavolesc", a declarat Patriarhul Kiril, "și se conturează clar implicarea masonică occidentală. Fac rugăciune către toți dreptcredincioșii să-și reintre în simțirile obișnuite și să revină la consumul normal, redus draconic din cauza influenței vestice. Îl rog respectuos pe Domnul nostru Putin să adreseze aceeași chemare tovarășilor oligarhi, în rândurile cărora consumul de whiskey, scotch și alte drăcii a ajuns la cote alarmante. Personal, aștept din partea poporului un efort similar celui din Războiul pentru Apărarea Patriei, când numai votca îndestulătoare ne-a adus izbăvirea finală. Vă spun simplu, ca Lenin: Beți, beți, beți! Dar să nu ocupați gările, aveți atâtea parcuri și trotuare la dispoziție. Cu Dumnezeu, înainte!"

Apelul a fost întărit de Președintele Putin, care a promis că se va ocupa în mod special de problemă și în mandatul următor de Prim-Ministru. Atunci când va preda comandamentul urmașului la Președinție Medvedev, actualul Premier. Consumul susținut de votcă fiind și singura condiție necesară rocadelor Putin – Medvedev până la a doua sosire a lui Iisus pe Pământ. Sau a înlocuitorului său Stalin, întors să facă rocada cu Prim-Cuviosul Rasputin măcar 100 de ani, pravoslavnic și tovărășește.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare