SENZAŢIONAL: PSD îşi scoate diaspora la atac!

de Nestor , 26 august 2016

 

27 de imigranţi sirieni şi un irakian au fost prinşi încercând să intre ilegal în România. Cum nu este primul eveniment de acest gen, am vrut să aflăm cauza creşterii interesului pentru ţara noastră în rândurile refugiaţilor. Am stat de vorbă cu unul dintre ei, după ce autorităţile de frontieră ne-au permis accesul contra unei sume modice, pe care chiar şi redactorii Academiei Caţavencu şi-o pot permite fără să fie ameninţaţi cu emigrarea de către neveste. 


- Bună ziua şi bine aţi pătruns în România! Cum vă numiţi?

- Salut la toţi, breten rumani! Nume la mine ejti Moustafa Khaled Abdullah ji vin de la Siria cu mult dragoste la ţara de la voi!

- Vorbeşti binişor româneşte, Khaled. Te uiţi cumva la Antena 3?

- Noi la Siria nu zgabam niciun emisiun de la Antena. Dar rejim basist a lui Assad bombardat antene ji fost nevoit sa vindem case ji emigram. Eu vorbejde din familie, mama ejti emigrant ruman de la Zuceviţa.

- Păi deja te poţi considera pe jumătate român, nu?

- Nu jdiu, nu brea vazut des mama, ea stam la gamera de la spate, cu burkha la cap. Dar ji tata învaţat rumaneşte bine, la noi în familie ejti demograţie ji mama vorbejdi cel mai mult, cum auzit noi brin berete.

- Noi ştiam că imigranţii sau refugiaţii, sau cum le-o mai spune acuma fug de România ca de Marele Satan. Voi de ce aţi ales să treceţi graniţa românească?

- Asta numa brostii de la satane eurobene! Rumania ejti ţara frumosa, cu mult femei ieftin ji beizaj ca la Siria, dupa bombardament. Am grezut ca ji aicea razboi ji zberiat buţin, dar auzit de la granigeri ca aşa ejti drumuri la Rumania, cum ramas de la daci ji romani.

- Bravo, Khaled, ştii şi puţină istorie de la noi!

- Eu citit mult la internet cum comentezi internaut ruman ji avlat ca daci ejti bobor brimordial la tot omenire. Deci ji sirieni ejti daci orijinal, aşa ca noi întors la ţara nostra. De ce arezdat graniger ruman, daca ji noi tot urmaj la Degebal?!

- Aşadar, ăsta-i motivul pentru care aţi trecut graniţa, ca Traian în Dacia…

- Nu, emigrat aigea bentru ca auzit mari broblem la fraţi ruman ji venit cu ajudor.

- Adică?

- Citit ca breten din PSD care ejti adevarat stramoj dac ca domnu Ponta ai mari broblem cu ogubaţia la ţara de la invadatori eurobean.

- De dl Ponta ştiam că-i dac adevărat şi bărbat, dar cine sunt invadatorii de care vorbeşti??

- Auzit zice la ei tehnograt ji ogupat ţara cu ordin de la Bruxelles ca sa nu mai lase daci adevarat sa vure nimiga! Ce face bobor ruman, zbargi zeminţi în loc sa iasa la lubda cu dictatura, cum facem noi la Siria?!

- Khaled, dacii de azi luptă pe Facebook şi aşteaptă să le rezolve Gâdea problemele. Dar tot n-am înţeles, cum vreţi să ajutaţi în România?

- Noi vrei sa luam getaţenia rumana rebede, ca sa bardicibam la lubda din toamna, la alejeri. Jtim ca breten PSD ai razboi greu cu daci tradatori din diazbora, care adus la budere la Rumania vizigot Iohannis. Vrem votam toţi PSD ji ayatollah Dragnea!

- Dragă Khaled, aţi fost dezinformaţi. La ce televiziune din România v-aţi mai uitat, că şi B1 a schimbat de mult tabăra? PSD şi Dragnea au trupele lor suficiente ca să-i bată la scor pe tehnocraţii invadatori!

- Domnu ziarist, trube trebui bladit bine, noi jtim mai bine! Cu ce bladeam daca ogubant Cioloş taiat surse finanţare la PSD? Auzit ca niciun licitaţii adevarat nu mai fagut de gând invadat ţara!

- Bun, deci vreţi cetăţenia română, cu drept de vot şi toate drepturile incluse.

- Da, ji bromiteam zbrijin la domnu Dragnea, avem mult rude mort în razboi la Siria! Ei lubdat pentru demograţia la noi ji vor lubde ji pentru demograţia la voi, la toamna!

- Şi cum o să procedaţi, că legionarii ăştia ai lui Cioloş v-au reţinut şi, cel mai probabil, vă aşteaptă expulzarea?

- Lasa ca merjem la doamna Merkel care vorbejde Iohannis ji rebrimejde la noi, cu zguze! Pai ce, Rumania face de capul la ea, cum face Siria de capul la Putin?! Sa vezi ce taharrush le dam la tehnograţi tradator, îmbreuna cu bobor ruman breten!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+