HomeActualitateSENZAȚIONAL: Petiție online pentru sanctificarea Marioarei Zăvoranu!

SENZAȚIONAL: Petiție online pentru sanctificarea Marioarei Zăvoranu!

Deoarece, în aceste zile, Marioara Zăvoranu a ajuns să-i devanseze chiar și pe Arsenie Boca, Nicolae Guță și Tony Poptămaș în interesul național, un grup de admiratori a lansat online petiția pentru sanctificarea regretatei. Vă prezentăm textul documentului așa cum l-am preluat direct de la sursă:

                             
                     În atenția lu domnu PF Daniel, președinte al SF Sinod BOR 

Noi admiratori lu duamna Marioara Zăvoranu care suntem mulți și am urmărit mereu cu sufletu la gură vieața de tragedie a lu dânsa facem acia un apel la Sfințiea Voastră pentru următoarele puncte:

1. Provocarea unei ședințe de macsimă urgentare a SF Sinod BOR în vederea declarări lu duamna Zăvoranu Senioară drept sfântă cu acte în regulă și în comformitate cu prevederile legale bisericești din Româniea.

2. Re-cunoașterea pe oficieal a suferințelor cu calvar pe care duamna Marioara a fost nevoită să le supoarte atâțea ani în șiruri dinspre partea propiei fice și ce îi dă dreptu să fie băgată în galeriea cu martiri naționali de dea lungu timpului.

3. Constituirea prin Constituțiea BOR a unei zile cu dedicație lu duamna Marioara Zăvoranu și la care să fie pomenită ca muceniță și sfântă în calendaru la prea-drepți cu roșu. Propunem ca aciasta să fie ziua de decedare iară nu cea dela mormântare care a hotărăto satana de Oana cum a vrut secsu ei.

4. Compunerea de o liturghie specieală pentru sărbătoarea lu Sfânta Marioara și ce să fie cântată contra cost de toți preoți din besericile țări la aciastă sacră ocazie. Rugăm pe prea sfinția voastră și colegi dela BOR să facă toate de mersurile pe lângă guvernu Ponta ca să se dea prin parlament o zi liberă de SF Marioara sau poate chear 2.

5. Propunerile noastre pe persoană fizico-juridică sînt ca la mai susa sărbătoare credincioși să nu lucreze, să poarte doliu de negru și să se uite toată ziulica la televizor unde să fie pomenită SF Marioara ca când trăia.

6. Declararea lu numita fică mașteră Oana Zăvoranu ca și persoană demonizată și non gratis plus interzicerea pe vecii a abcesului ei la emisiuni teve ca să nu mai întineze memoriea mami sale. Noi credem cu tărie că aparițiea acesteea satane în continuare pe televizor ar fi o gravă nepietate la adresa SF Marioara.

7. Declanșarea unei anchete la DNA să se controleze cum a ajuns Oana Zăvoranu să moștenească 65.000.000 de euro care nu se poate produce cu metode cinstite în Româniea. Suntem convinși că atâțea bani ia făcut numa Oana prin vrăji dela vrăjitoare cu care operează ea fără ca duamna Marioara să aibe vro cunoștiință. Cerem DNA, ANAF, ANI și lu domnu Ponta să ia măsură de confiscare și să împartă banu la săraci așa cum suntem preciși că șia dorit o sfântă ca duamna Marioara.

Aceasta este petiția, intrați și voi pe sfmucenitamarioara.ro să o semnați și să i se facă dreptate, postmortem, doamnei Zăvoranu; e un fel de a spune, pentru că dânsa nu a murit cu adevărat (și nici nu va face așa ceva vreodată) în inimile românești ce bat cu credință. Menționăm că like & share-ul pe Facebook nu este de ajuns, e nevoie de datele personale și exprimarea opțiunii cu identitatea dvs reală (Disclaimer: Prin aceasta vă exprimați acordul ca datele dvs să fie utilizate de către BOR cu respectarea prevederilor legale. Informațiile au caracter confidențial și nu vor fi folosite în scopuri susceptibile de a afecta în vreun fel drepturile personale prevăzute în Constituție, Îndrumarul Bisericesc și Regulamentele BOR). Marioara, nu te vom uita niciodată! Oana, piei Satană, odată!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare