Senzațional! În Baia Mare au apărut romi cu puteri supranaturale

de Radu Uszkai , 07 iunie 2012
Senzațional! În Baia Mare au apărut romi cu puteri supranaturale

Încercarea primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, de a-i muta pe romii de la marginea orașului într-un fost laborator chimic a luat o turnură senzațională. Mai mulți martori oculari ne-au declarat, în exclusivitate, că au observat fenomene stranii în ultimele zile pe străzile orașului maramureșean, unii dintre ei vorbind chiar despre romi zburători.

Deplasându-se la fața locului, reporterii Academiei Cațavencu au descoperit evenimente demne de un scenariu de film SF. La fel cum Peter Parker a devenit Spider-Man după ce a fost mușcat de un păianjen radioactiv, mai multor romi din Baia Mare li s-a schimbat viața radical după ce au fost închiși în fostul laborator chimic și au intrat în contact cu fel de fel de substanțe, de la acid sulfuric la uraniu și plutoniu. Aceasta este povestea lui Pardalian Apostol, un tânăr de 18 ani care acum își spune SuperRomul. După ce câteva picături dintr-o substanță gălbuie i-au atins mâinile, el și-a dat seama că poate zbura sau muta lucrurile din loc mai ceva ca mentalistul Cristian Gog. De o întâmplare similară a avut parte și Marian Valorosu’, cântărețul grupului mutat de primarul buclucaș în lagărul chimic. El le-a povestit reporterilor cum a descoperit că poate ucide un om cu un singur frecuș de vioară.

Împreună cu alți romi supranaturali, cei doi au pus bazele grupului Rromvengers. Surse din anturajul primarului ne-au transmis însă că el se teme de un atac al acestora, chemându-i preventiv în ajutor pe Aliodor Manolea și Lorin Fortuna pentru a depolua energetic reședința sa.

 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+