HomeActualitateSENZAŢIONAL: Nostradamus a prezis destrămarea USL!

SENZAŢIONAL: Nostradamus a prezis destrămarea USL!

Ieri, pe site-ul agenţei naţionale de presă AGERPRES a apărut, la rubrica „Opinia specialiştilor”, un text semnat de astroloaga , în care semnatara afirma că ştiuse de dinainte că „soarta USL era scrisă în stele”. E foarte bine că guvernul a angajat pe bani grei, la AGERPRES, pe lângă nepoţei şi verişori nepricepuţi la nimic, şi specialişti în ceva, fie şi în astrologie, şi tare aş fi curios să aflu, din guriţa gureşă a domnişoarei Hanganu: intrăm sau nu intrăm în Schengen, ce zic planetele, ce spune Marte şi retrogradul ăla de Saturn, dânşii cum consideră?

Dar ţin să o atenţionez pe domnişoara Hanganu că nu este prima care a prevăzut divorţul USL, l-au mai profeţit şi alţii. Nu, nu Silviu Brucan (acesta, deşi a anticipat corect că românii, peste douăzeci de ani, vor fi tot proşti, n-a fost în stare să ghicească şi că idolii proştilor se vor certa), ci o personalitate mult mai celebră: Nostradamus. Ei, da, aţi auzit bine, căci iată ce scria vizionarul francez acum câteva sute de ani în Centuria 5, Catrenul 50:

„L’an que les Freres du Lys seront en age,

L’un d’eux tiendra la Grande Roumanie.

Trembler les monts, ouvert Latin passage,

Pache macher fort d’Armenie”.

În traducere: „În anul când fraţii Crinului vor fi în vârstă, unul din ei va stăpâni România Mare”. Cine sunt, mai nou, fraţii lui Crin? Cin’ să fie: Iohannis, Băsescu, MRU, Blaga, ăştia de dreapta, în general. Şi ghici, ghicitoarea mea, care dintre ei are mai mari şanse să stăpânească România Mare decât tot un neamţ ca Ferdinand, adică Iohannis? „Munţii se vor tremura, Pasajul Latin va fi deschis şi vor mărşălui contra fortului din Armenia”. Cu alte cuvinte, vom avea un cutremur în Vrancea, Pasajul Latin din Centrul Vechi se va deschide pentru hipsteri, iar fraţii lui Crin se vor ridica împotriva unui armean – deci Vosganian va fi şi el zburat din PNL. Şi iată ce spune profetul în Centuria 8, Catrenul 17:

Les bien aisez subit seront desmis

Par les trois freres le monde mis en trouble,

Cité marine saisiront ennemis,

Faim, feu, sang, peste et de tous maux le double.

În traducere: „Cei suspuşi vor fi demişi, lumea va fi aruncată în haos de trei fraţi, duşmanii vor încercui oraşul marin. Foame, foc, sânge, boală, toate relele se vor dubla”. Acest catren se referă, în mod sigur, tot la USL: numai uitaţi-vă câţi uselişti şi-au pierdut posturile în ultimele zile şi cât haos au putut să provoace cei trei fraţi – Crin, Ponta şi Ăla Micu. Oraşul marin nu poate fi decât Constanţa, unde Mazăre e încercuit de DNA, iar înşiruirea din final e ce-i aşteaptă, de acum înainte, pe români: foame, foc, boală şi, evident, încă o dublare a taxelor. Mare om Nostradamus ăsta, nu credeţi?

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare