HomeActualitateSENZAȚIONAL. Noul Batmobil va fi produs de Dacia la...

SENZAȚIONAL. Noul Batmobil va fi produs de Dacia la Mioveni

Ieri, Dacia și-a lansat cele mai noi modele de Dacia în România. Important, ca de-obicei, nu a fost evenimentul propriu-zis de lansare, ci negocierile intense care au avut loc în culise, de care nu am fi aflat niciodată dacă nu am fi avut un reporter căruia îi place foarte mult să stea atârnat de grinzi. Cică așa și doarme.

Ei bine, dragi cititori, se pare că Dacia a pus mâna pe niște contracte babane cu cei mai tari super-eroi ai lumii. Batman a fost cel care a pornit această modă. Fiind impresionat până la lacrimi de dotările noilor modele de Dacia, dar și de prețul lor (și un bogătaș ca el a simțit criza), Cavalerul Negru a decis să-și comande următorul Batmobil de la Dacia.

Ca să nu se lase mai prejos, cunoscuta echipă de super-eroi „The Avengers” a decis să-și comande o întreagă linie de vehicule aeriene, terestre și subterane de la Dacia. Toate acestea vor fi produse la Mioveni, iar supraoamenii de la Avengers vor putea să-și cumpere piesele de schimb la orice service autorizat Dacia, ca să nu mai fie nevoiți să ceară tot felul de aprobări dubioase de la guvernul american.

James Bond, spionul britanic, și el prezent, marți seară, la lansarea noilor modele de Dacia, a decis să-și schimbe mașina de lux Aston Martin cu un Logan modificat. Acesta se va putea transforma în submarin, va avea niște armament produs la Cugir ascuns în faruri și va avea integrat un automat de șampanie de la Panciu. Bond, James Bond, se pare că s-a declarat foarte încântat de preț, Majestatea Sa scăzându-i salariul în ultima lună, tot pe fondul crizei care face ravagii prin Europa.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare