HomeActualitateSenzațional! Pledoaria avocatului caprei violate în Prahova!

Senzațional! Pledoaria avocatului caprei violate în Prahova!

După ce a fost violată cu sălbăticie de un tânăr consătean, capra Zenovia din localitatea Plopu, județul Prahova, a apelat la serviciile unui avocat pentru a cere despăgubiri agresorului.

Onorată instanță, și stimați plopeni veniți astăzi în calitate de martori la acest proces,

  Clienta mea, aflată în fața dumneavoastră la bară, este nevinovată și pledează ca inocentă în fața oricărei acuzații. Tânărul violator a-ncercat să facă o diversiune spunând că Zenovia l-a invitat în fundul curții să-i arate cum crește iarba, dar toate-s minciuni. Zenovia stătea liniștită și-și vedea d-ale gurii, când inculpatul a-nceput s-o momească cu un pumn de știr. Într-un moment de neatenție, Zenovia s-a trezit agresată cum nu mi-a fost dat să văd nici la «Un show păcătos». Auzind capra urlând în curte, posesoarea de drept a animalului a crezut că Zenovia a-nceput să cânte piese d-ale Corinei sau Innei, dar când colo… A rupt blana de pe ea, și în timp ce se zbătea, sărmana Zenovia și-a rupt și-o copită .

  După cum vede toată lumea, Zenovia-i traumatizată și se uită pierdută la noi. Așa cum a constatat și medicul, are șoldul dislocat și nu mai behăie la nimeni, stă singură-n colțul cel mai întunecat al curții. Cerem ca inculpatul să plătească cu vârf și îndesat. Să fie dat la bou și vrem bani. 15 mii de euro.

  Vă reamintesc, onorată instanță, că tânărul a mai violat și-o iapă, Eufrosina, și mai multe găini nebotezate.”

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare