HomeActualitateSENZAȚIONAL! Programul lui Barroso, după reporterii Antenei 3

SENZAȚIONAL! Programul lui Barroso, după reporterii Antenei 3

Reporterii Academiei Cațavencu au pus laba pe planul Antenei 3 de a difuza ceea ce cred ei că este programul zilnic al lui José Manuel Durao Barroso, președintele Comisiei Europene. Încercați să fiți la fel de nervoși ca Gâdea când îl citiți!

 

8:00: Barroso se trezește după ce-i sună alarma cu hăhăitul lui Băsescu. Zâmbește mulțumit și-l sună pe președintele suspendat al României să-i zică bună dimineața.

9:30: Președintele Comisiei Europene, pe drum spre serviciu, stă la șuetă prin Skype cu Monica Macovei, care-i dictează ce să scrie în raportul de țară la capitolul justiție.

10:00: Barroso ajunge la birou – pe peretele din spatele său tronează un portret cu Traian Băsescu plângând, în 2004, lângă Stolojan. Se știe că șeful CE consideră lăcrămioara duioasă cel mai memorabil moment din istoria politicii sau, cel puțin, așa susține Radu Tudor.

12:30: Videoconferință cu Herman van Rompuy și Martin Schulz în care îl bârfesc pe sărmanul nostru prim-ministru și râd ca babele, dimineața, la biserică, de vecinele lor care absentează dintr-un motiv sau altul. Plănuiesc să-i facă următoarea farsă lui Ponta la vizita sa următoare la Bruxelles: la plecare, Ponta se va trezi la aeroport cu niște argintărie în traistă, strecurată în prealabil de Leonard Orban. La astfel de gesturi au ajuns înalții oficiali UE, după campania de dezinformare în masa dusă de alde Preda și Macovei.

13:30: Barroso mănâncă de prânz și-și amintește cu nostalgie de mesele luate împreună cu jovialul nostru suspendat: „Sarkozy ăsta, un găozar, domnule!”.

20:00: După o zi lungă de făcut planuri împotriva cinstiților din USL, Barroso ajunge acasă obosit. Se așază liniștit pe fotoliu și dă drumul la televizor pe B1 TV și se uită la emisiunea lui Turcescu, dublată în limba portugheză. Îl înjură printre dinți pe președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

23:00: Barroso se pune în pătuț și adoarme, visând la plimbări cu Traian Băsescu sub clar de lună.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare