HomeActualitateSenzațional! Radicali pacifiști au întrerupt Judecata de Apoi!

Senzațional! Radicali pacifiști au întrerupt Judecata de Apoi!

– Să intre următorul suflet. Petru, te rog frumos să le spui să nu se mai împingă… Of Eu, ce zi eternă ocupată…

– Bună eternitate, Doamne! Sunt sufletul cu numărul 123169172389732487. Pe Pământ mă numeam Ionuț Apostoloaieiescu.

– Buuun. Hai să-ți studiez dosarul. Ce avem noi aiceaaa? Nu? CRBL? Nu știi? Trecem mai departe. Te rog să te prezinți mai detaliat. De ce crezi că meriți în Rai?

– Păi, am fost bun, Doamne. Am ținut toate posturile, am mers la biserică, am fost în pelerinaj, mi-am botezat copiii, am respectat toate sărbătorile și ți-am propovăduit cuvântul. Acum sunt emoționat și-mi bate lumina Ta-n ochi, dar sunt sigur că-n dosar sunt mult mai multe.

– Da. Observ. Văd că pe alocuri ai fost și puțin huligan. Uite. 23 septembrie 2010, ai fost pe stadion și la un henț în careu mi-ai luat numele-n gazon. Te-ai căit după, dar tot nu-i frumos. Dar opaaa! Ce avem noi aicea? Hai că-mi place. Scrie aici că ai fost la Gay Parade…

– Doamne! Nu! E o greșeală! Nu se poate!

– Stai calm, Ionuțe. Scrie că ai stat de partea bună a pietrei. Începe să-mi placă de tine. Bine, în 2012 ai lipsit de la paradă, scrie aici că n-ai reușit să te infiltrezi cu pietre și icoane, dar intenția contează.

– Știți, jandarmii…

– Lasă că o să am eu o discuție și cu ei. Văd că avem și un filmuleț cu tine… datat din 2013 de la nu știu ce eveniment făcut la MȚR. Of, oare oamenii ăștia chiar credeau că vor face ceva țâță de MȚR cu filmele lor?

– Da, am fost acolo. Apar și eu în cadru? Aveam un tricolor și niște cruciulițe la gât. Multe. Le luasem de pe parbrizul mașinii.

– Hai să-i dăm play… ALO! Petru?! Ce se-ntâmplă acolo la poartă?

– Doamne, sunt niște protestatari. Pacifiști radicali. Au început să cânte John Lennon, Bob Marley, e un vacarm de nedescris!

– Aoleu, mereu dau de ăștia când am câte un proces care-mi place. Să chem jandarmeria? Haha…

– Aoleu, Doamne! Nici nu vrei să vezi ce tricou poartă un suflet pe el!

– Stai că-l văd. Cum? „Mulțumesc Ție că m-ai făcut gay!”? Da, n-avem ce discuta cu ei. Arată-i coada la care tre’ să stea. Cât despre tine, Ionuțe, asta îți e viza de Rai. Ședere plăcută. Petru, următorul suflet! Și dacă mai sunt protestatari, azi n-am chef de ei… liber arbitru, liber arbitru, dar azi nu…

 

Exclusiv online.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare