HomeActualitateSenzațional! Stenograma discuției dintre Gigi și reporterul înjurat în...

Senzațional! Stenograma discuției dintre Gigi și reporterul înjurat în 2005

Reporter: Bună ziua, domnule Becali. Vă deranjez în legătură cu înscrierea dumneavoastră pe listele USL. Ce veți face?

  Gigi: Legat de prima parte, îți dau brânză ție și lui Dan Voiculescu, și toată Antena 1, și toți muncitorii de acolo, și tu primul mai ales. Așa să scrii, da?! Așa să spui, mânca-mi-ați brânza. Pentru toată Antena voastră. Da? Înregistrează. Să-i spui mamei tale și la toată familia lui Dan Voiculescu, și a ta și la toată Antena 1. Vă dau brânză de oaie la toată familia voastră de români adevărați. Vă iubesc pe toți, bă-băiatule, în frunte cu Dan Voiculescu, da?

  R: Domnu’ Becali, îmi cer scuze…

  G: Îmi ceri oi? Vă dau și oi, mă, nu-i problemă, ce dracu, doar suntem colegi. Băga-mi-aș oile-n casele familiilor voastre. Bă, ce mai vreți? Bă, colegilor, brânză-vă neamu’ în gură, că vă iubesc. Uite așa să-i spui lui Dan Voiculescu și Oancea, și lu’ toată Antena 1 de știri a voastră.

  R: Sunteți supărat? N-am fost destul de politicos și civilizat?

G: Păi, tu ești politicos și civilizat și eu îți spun: să vă dau brânză și oi, ție și lui Dan Voiculescu. Scrie la Antena 1, acolo: Gigi îmi dă brânză, oi și bilete la meciurile Stelei, tu și toată Antena 1.

  R: De ce mă cadorisiți, domnule Becali? Eu nu am nicio treabă cu dumneavoastră.

G: Ca așa vreau eu, că vă iubesc și sunt liberal, da?

  R: Astea sunt cadourile pentru Voiculescu, eu n-am nicio parte în ele…

G: Da, n-are doar el mă! Am și pentru el, pentru mă-sa. Am și pentru nepoatele lui, și cu două fete, și cu doi socri. Și cu doi cuscri. Le dau de toate, la toți.

  R: Domnu Becali…

G: Hai, da-va-ș brânză la toți, că vă aduc acum de la palat. Gata, m-am distrat cu tine și mi-am notat. Deci pentru toată familia voastră. Hai, ciao!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare